Det har i noget tid været kendt, at mange nyder at presse eller se bumser bliver presset ud. Nu kan man få et legetøj, hvor man gøre det hele tiden.

Et amerikansk par fik en idé om, at de kunne tjene penge på denne moderne bumse-fascination. Derfor oprettede de legetøjet Pop it Pal.

Legetøjet er et stykke silikone med 15 huller. Når man trykker på siden af hullerne, kommer der en lækker, snoet, gul orm frem, der skal forestille sig at være pus fra en bums.

Se videoen herunder. (Hvis du kan.)

Det amerikanske par Billy and Summer Pierce fik ret i, at det var noget, folk kunne lide.

På kort tid har deres Facebook-side fået knap 6.000 likes og bumsefans verden over vil have mere. Således er der flere, der skriver, at parret skal lave en udgave, hvor det er hudorme, man skal presse ud.

Det amerikanske gadget-medie, Fast Company, er gået så langt og kaldt Pop it Pal for den nye Fidget Spinner, der blev en landeplage blandt børn i 2017.

På hjemmesiden Popitpal.com fortæller Bille Pierce om hans kreation.

»Vi elsker selv denne klamme vane, som ingen kan lide at tale om. Og det tror vi også, at mange gør,« siger han til hjemmesiden.

Parret fandet på idéen, da Summer Pierce fortalte Billy, at hun savnede at kunne presse bumser ud, når hun lige havde lyst.

Parret Billy og Summer Pierce, der opfandt legetøjet.
Parret Billy og Summer Pierce, der opfandt legetøjet. Foto: popitpal.com
Vis mere

Har du lyst til legetøjet, kan den blandt andet købes på Ebay for 28 dollar eller 170 kr. plus fragt.

Besættelsen for at presse bumser hedder 'bumseporno'. Det kan du læse mere om her.