Jeg ville ønske, ...danskerne var lidt mere stolte af sig selv og deres kulturhistorie. Vi har en af verdens rigeste kulturelle epoker i vores vikingetid, og de eneste mennesker, der synes, den er uinteressant, er danskerne og nordboerne.

Hvis man spørger folk rundt omkring i hele verden, hvor vikingerne kommer fra, ved de godt, de kommer oppe fra nord, og det er det, vi bør markedsføre os på og ikke en eller anden småfesen forfatter med en høj hat, der engang har skrevet nogle eventyr. Nuvel, nogle fantastiske eventyr, men det tegner ikke billedet af, hvad Danmark er, udadtil.

I kristendommen vender vi den anden kind til ...i asetroen er det: Kæmp for alt, hvad du har kært. Og husk, at der er en konsekvens af ens handlinger, og den skal man være parat til at møde med oprejst pande. Når man har dummet sig, må man også æde konsekvensen. Hellere dø stående end leve på knæene. Kristendommen er jo det værste, der er sket i danmarkshistorien, det har skabt en nation af ynkelige, selvudslettende dovenmikler. Når du står overfor en fjende, som ikke vender den anden kind til, må du kæmpe. Og lige nu er vi i krig mod verden. Især mod islam ved, at vi bliver udsat for terror, og det er en krig, som vi ikke kan vinde, hvis vi bare vender den anden kind til. Politiets forhøjede beredskab betyder, at det fynske politi er i København, et menneske, en terrorist, kan åbenbart være en kæmpe byrde for hele nationen, og det koster dyrt.

Det nytter ikke noget, ...at vi tror, vi skal redde hele verden. Det nemmeste i verden er at være politisk korrekt. Johanne Schmidt kan bræge fra nu til juleaften og sige: Hvor skal vi passe godt på alle mennesker i hele verden. Men det ender med, at vi smadrer vores eget lille land. Jeg ville da også ønske, jeg var så nosseløs, at jeg sagde den slags. Men det giver jo ikke mening. Det betyder ikke, at vi ikke skal hjælpe dem, der virkelig har brug for hjælp. Jeg kommer altid i et etisk dilemma, for jeg vil sgu også gerne redde hele verden. Men det kan bare ikke lade sig gøre. Det er sådan en efterskoletanke. Jeg bliver træt af den selvgode tone og sorthvide tænkning på venstrefløjen. Lad os i stedet sammen gøre det her land så fantastisk som muligt.

Det går galt i Danmark om ti år, hvis ikke vi ...lærer at kæmpe for vores land og for vores grænser, både fysisk og psykisk. Fordi vores grænser psykisk rykker sig også hele tiden, for det man tillader. Det man tillader i dag, havde man ikke tilladt for 30 år siden. Svenskerne er det bedste eksempel. De har lavet regler for, at man ikke må nævne etnicitet, når der er sket en voldshandling. Der skal Danmark nok også komme hen. Vi er så bange for, at nogen skal komme og sige til os, at vi er onde mennesker. Der var en interessant politikvinde i Oslo, der skulle forklare om voldtægter. Det viste sig, at der kun var begået voldtægter af personer af anden etnisk herkomst. Det kunne man ikke sige højt. I det øjeblik vi stopper ytringsfriheden, fordi den er politisk ukorrekt, stopper vi os selv, og så bliver vi et diktatur.

Det gode ved at være Jim Lyngvild er, ...at jeg faktisk er kommet i en situation efter mange år, hvor jeg har råbt og skreget og skabt mig tosset, at jeg nu får lov til at bevise, hvad jeg egentlig kan. Jeg får lov til at lave nogle meget store erhvervssucceser, min cremeserie Ravnsborg og mit bryggeri Frejdahl, der snart åbner, det er ting, som virkelig flasker sig. Vi åbner bryggeriet 13. maj, hvor fødevareminister Dan Jørgensen kommer og klipper snor og desuden kommer hele den danske lavadel og Pia Kjærsgaard, Inger Støjberg og alt, hvad der kan kravle og gå af celebre mennesker. I cremefirmaet har vi en årlig tocifret million-omsætning. Det bedste ved at være Jim Lyngvild er, at jeg skaber arbejdspladser til folk, der ellers måske ville gå og krydre røv derhjemme.

Det var meget ærgerligt, ...da jeg engang tabte og dermed smadrede en 1.000 år gammel vase på gulvet. Den havde kostet mange, mange tusinde kroner. Jeg har det livssyn, at materielle ting kan man blive ked af forsvinder i ti minutter, men så må vi videre, kammerat, ingen er døde.

En svær selverkendelse for mig er ...at blive ældre. jeg er kun 36 år, men min krop har fået stress. Og mit hoved har ikke fået stress, men jeg kan ikke de ting, jeg kunne før. Min krop gør sig selv syg, når jeg bliver for travl. 36 år er jo ingen alder. Jeg plejer at køre med 120 km/t, og nu kan jeg kun køre 90 km/t. Jeg står jo op kl. fem og arbejder til kl. 11 om aftenen. men min krop får nogle gange migræneanfald og kvalme. Jeg må se at få nye rutiner og sove længere.

Hvis jeg er i dårligt humør, ...er det kun, hvis jeg ikke har det fysisk godt, hvis jeg f.eks. har migræne, Men jeg er faktisk aldrig i dårligt humør, det er en dårlig vane, det er så dumt at være i dårligt humør. Hvis du husker at sige tak for de gaver, du har, kan du ikke blive i dårligt humør. Hvis du er selvmedlidende eller bitter over, at du ikke har fået lidt mere, eller livet er gået dig forbi, ja, så bliver du i dårligt humør.

Med hensyn til penge ...ved jeg ikke, om der står 5.000 kr. eller en halv mio. kr. på min konto. Min mand Morten står for økonomien, og han bestemmer. Jeg har lige købt en meget fin fransk statue. Jeg spurgte ham, om jeg måtte, og han sagde ja. Andre gange får jeg besked på at vente lidt. Det er dejligt, han betaler alle mine regninger, det er han rigtig god til.

Det mest lykkelige øjeblik i mit liv indtil nu var, da ...jeg blev gift med min mand, det var en fysisk og psykisk omvæltming. Nogle folk siger: Jamen det ændrer jo ikke noget at blive gift. Jo, det gjorde det for mig, det ændrede meget. Det var det mest lykkelige øjeblik i mit liv at finde ud af, at der er et menneske, jeg tilhører resten af livet.

Nærighed ...synes jeg er fattigt og vulgært. De nærige vil gerne have noget, men de vil bare ikke gi’ noget. Og folk, der gerne vil ha’ uden at yde, det kan jeg ikke forstå. Jeg prøver at være et meget gavmildt menneske med min tid og mine penge. Jeg synes ikke, jeg er nærig. Jeg har givet min familie - vi er 30, når vi er samlet - en ferie og så meget andet.

De burde tage sig sammen, dem der ...ikke vil acceptere, at folk taler i mobiltelefon i togene. De må bare fatte, at de lever i et nyt årtusinde og ikke i 1959. Jeg elsker at køre i tog og taler selv i telefon. Dem, der sidder og deler deres seksuelle oplevelser på telefon, det er da bare fantastisk. Tænk, at de vil dele det med mig. En dag var det en ung pige, som mente, hun med en veninde skulle dele hendes seksuelle oplevelser. Og det synes jeg da bare var fantastisk. Det er dog sjovere at gøre det selv end at høre på det. Når jeg taler i telefon i toget, er det forretninger. Jeg sidder altid på første klasse, så jeg kan snakke forretning.

I køkkenet er jeg ...svært glad for Knorr. Jeg har ellers vundet en Masterchef i 2013, men jeg gider ikke lave mad, så det bliver altid til Knorr, de laver nogle dejlige risretter.

En sexet mand er ...en, der hviler fuldstændig i sig selv, som ikke aner, at han er smuk, men som bare er det, fordi han er rå og cool og har noget skæg. En norsk skovhuggertype, det er lige mig.

Sexede kvinder ...kan jeg ikke vurdere, og jeg har aldrig været i seng med en kvinde. Men jeg kan sagtens dømme smukke kvinder. Jeg synes, Linse Kessler er Danmarks smukkeste kvinde - hun er en naturlig, dejlig naboens pige. Hun er lige en pige for mig.