En lille chihuahua var mandag dagens helt, da den redede sin ejer Beverly Burkitt fra at fryse ihjel, da hun for vild i et bjergområde.

Den 45-årige dværg Beverly Burkitt forsvandt søndag i et bjergområde i Dolwyddelan i det nordlige Wales. Beverly for vild i skoven, og tabte sin mobil da hun var ude at trekke, men den kun 1,15 meter høje kvinde havde heldigvis selskab af sin lille chihuahua Pebbles.

Der blev slået alarm, men den lille kvinde blev ikke fundet inden natten faldt på. Helikoptere med varmesøgende kameraer blev sat ind i eftersøgningen, men lige lidt hjalp det. Beverly måtte tilbringe natten i skoven, og det var varmen fra hendes lille hund der reddede hende fra nedkøling. Det skriver telegraph.co.uk

- Pebbles lå over mine ben, og han holdt mig varm. Jeg var ikke alt for bange, for jeg vidste at jeg ville blive fundet før eller siden. Jeg er meget taknemlig for alle de der hjalp med at lede efter mig, Siger hun.

Beverly Burkitt, som lider af astma, blev fundet mandag, mens hende og hunden stadig lå og sov sammenkrøllet på jorden. Hun er uskadt og har det efter omstændighederne godt.