Topchefen, der har vundet alt og er et af de største navne i motorsportsverdenen, kæmper for sin karriere. Nu lader han dog til at gå fri.

Det kom nemlig som et chok i Formel 1-verdenen, da Red Bulls teamchef, Christian Horner, var genstand for en intern undersøgelse om upassende adfærd mod en kvindelig ansat.

Han skulle stå skoleret i sagen, som i værste fald kunne ende med at sætte et pludseligt punktum for hans gloværdige karriere.

Autosport og flere store motorsportsmedier skriver dog nu, at Red Bull-chefen går fri. I et statement fra Red Bull, som mediet citerer, gør Formel 1-holdet det klart, at 'klagen er blevet afvist':

Privat er Christian Horner gift med Spice Girl-sangerinden Geri Halliwell-Horner.
Privat er Christian Horner gift med Spice Girl-sangerinden Geri Halliwell-Horner. Foto: Tolga Akmen/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Den uafhængige undersøgelse af beskyldningerne mod Christian Horner er afsluttet, og Red Bull kan bekræfte, at klagen er blevet afvist. Klageren har ret til at appellere,« skriver Forme 1-holdet i det udsendte statement.

Christian Horner har tidligere afvist anklagerne om den upassende adfærd, som det endnu er uvist, hvad præcist går på.

Christian Horner har stået i spidsen for Red Bull, siden energidrikgiganten kom ind i Formel 1 i 2005.

Han er siden blevet en af de mest succesfulde teamchefer i sportens historie med syv verdensmesterskaber for kørere og seks for konstruktører. Max Verstappen har vundet de seneste tre sæsoner for Horners Red Bull-hold