Foto: RADU SIGHETI
For første gang siden den fatale skiulykke for otte dage siden, er der godt nyt om Michael Schumacher. Den tyske avis Bild skriver sent mandag, at den tyske racerkører ikke længere er i akut livsfare.

Ifølge avisen har Schumachers værdier stabiliseret sig så meget over weekenden, at lægerne nu ikke frygter for hans liv.

Michael Schumachers ven og tidligere Formel 1-kører, Philippe Streiff, sagde allerede lørdag, at Schumacher ikke længere var i livsfare. De oplysninger var tyskerens manager Sabine Kehm dog hurtigt ude og afvise. Selvom de nye oplysninger heller ikke er blevet officielt bekræftet, tyder meget altså på, at Schumacher slipper fra ulykken med livet i behold.

Skiulykken skete, da den tidligere Formel 1-verdensmester faldt og slog hovedet mod en klippe før nytår. Siden har tyskeren ligget i kunstigt koma. De nærmere omstændigheder for ulykken er endnu uvisse, men fransk politi er i gang med en undersøgelse, der skal kaste mere lys over sagen. De skal blandt andet se nærmere på en video, der blev optaget af et kamera, der var placeret på Michael Schumachers hjelm.

Michael Schumacher fyldte 45 år i fredags.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.