Tidligere Formel 1-kører Eddie Irvine er idømt seks måneders fængsel i en voldssag, hvor han angiveligt sloges med en anden mand om en kvinde på en natklub i Milano. Her ses Irvine i snak med daværende topmodel Isabeli Fontana efter en træning ved Monacos Grand Prix i 2002.
Tidligere Formel 1-kører Eddie Irvine er idømt seks måneders fængsel i en voldssag, hvor han angiveligt sloges med en anden mand om en kvinde på en natklub i Milano. Her ses Irvine i snak med daværende topmodel Isabeli Fontana efter en træning ved Monacos Grand Prix i 2002. Foto: JACKY NAEGELEN
Eddie Irvine står til seks måneders fængsel, efter han var involveret i en slåskamp på en natklub i Milano.

Episoden, der har ført til dommen over den tidligere nordirske Formel 1-stjerne hos hold som Ferrari, Jorden og Jaguar stammer helt tilbage fra 2008.

Dengang kom den nu 48-årige Eddie Irvine op at toppes med italieneren Gabriele Moratti - en 35-årig søn af en tidligere borgmester i Milano - i et VIP-område på den fashionable natklub Hollywood i den italienske modeby.

Her udviklede slagsmålet sig så voldsomt mellem de to, at Eddie Irvine og Gabriele Moratti i denne uge blev kendt skyldige i gensidig vold og idømt seks måneders fængsel af en italiensk domstol. I forbindelse med slagsmålet har de to mænd efterfølgende beskyldt hinanden for at bruge glas under tumulten. 

Det er dog ifølge internationale medier som Independent samt BBC usikkert, om Eddie Irvine og Gabriele Moratti trods dommen kommer bag tremmer lige foreløbig. Således kan rettens afgørelse ankes, og dermed suspenderes dommen, mens en eventuel ankesag står på. 

Der er ingen officiel forklaring om årsagen til slagsmålet mellem den tidligere Formel 1-kører og italieneren. Men rygter i pressen vil vide, at Morrati skulle have været irriteret over, at Eddie Irvine angiveligt tog kontakt til italienerens tidligere kæreste.   

Den teori afvises af Vincenzo Saponara, der er advokat for Gabriele Moratti.

- Det er helt åbenlyst en nem historie for pressen at fortælle, at de to sloges på grund af jalousi over en kvinde - at de to mænd kæmpende om hende. Det er en fin historie, men den passer ikke, siger han ifølge Reuters.

Eddie Irvine kørte Formel 1 fra 1993 til 2002, hvor hans bedste resultat blev en andenplads i VM-stillingen i en Ferrari i 1999. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.