Kun meget få mennesker ved, hvordan Michael Schumacher præcist har det.

Og i den italienske udgave af 'Big Brother' fortæller Elisabetta Gregoraci, at hun ved, hvor mange der faktisk er tale om – udover racerlegendens familie – og hvordan hans tilstand er.

»Michael kan ikke tale. Han kommunikerer med familien med sine øjne. Kun tre personer må besøge ham, og jeg ved, hvem de er.«

Det fortæller hun til en anden i programmet ifølge flere udenlandske medier – herunder italienske Sport Mediaset og spanske Diario de Mallorca og La Vanguardia.

Elisabetta Gregoraci har tidligere dannet par med Flavio Briatore.
Elisabetta Gregoraci har tidligere dannet par med Flavio Briatore. Foto: JAIME REINA
Vis mere

Elisabetta Gregoraci har tidligere været gift med Formel 1-bossen Flavio Briatore, som var holdleder for Benetton, dengang tyskeren var på holdet, hvor de to var meget tætte.

Og det er ikke kun detaljer om Michael Schumachers angivelige tilstand, Elisabetta Gregoraci – der arbejder som model – deler i programmet. For her fortæller hun også, at Schumacher-familien er flyttet.

»De er flyttet til Spanien, og hans kone har lavet et hospital i huset,« siger hun med henvisning til den luksusvilla på Mallorca, som Corinna Schumacher købte tilbage i 2018 af Real Madrids præsident, Florentino Perez. Villaen ligger tæt på Andratx, og det er ikke så lidt, den verdensberømte racerkørers kone har fået med i prisen.

For det store område, som ejendommen ligger på, har angiveligt to swimmingpools, en kæmpe have og en gæstevilla, og Schumacher-familien har flere gange været der på ferie. Også den 51-årige legende.

Foto: BRITTA PEDERSEN
Vis mere

Tidligere har det schweiziske magasin L'Illustre beskrevet, hvordan Schumacher-familien er flyttet.

»Jeg kan bekræfte, at Michael Schumacher kommer og bosætter sig i vores samfund, og at alt findes her for at kunne byde ham velkommen,« sagde borgmester Karia Rouarch.

Og det er altså en flytning, Elisabetta Gregoraci tilsyneladende også kender noget til.

I tv-programmet ønskede hun dog ikke at fortælle, hvor hun har informationerne fra. Hun kaldte det blot 'et meget følsomt emne' og ville ikke sige mere – andet end at Michael Schumacher 'ikke kan bevæge sig meget'.

Det var tilbage i 2013, Michael Schumacher kom slemt til skade under en skiulykke. Siden har offentligheden ikke set ham, og meget få oplysninger er kommet frem. Det har før været ude, at han boede i familiens hjem i Schweiz, hvor hans kone, Corinna Schumacher, var blandt dem, der passede ham. Derudover fik han sidste år stamcellebehandling på et hospital i Paris.

I en ny dokumentar på den franske tv-kanal RMC Story har eksperten og neurologen Erich Riederer fra Zürich givet sin dom over Schumachers tilstand.

»Jeg tror, han er i en vegetativ tilstand, som betyder, at han er vågen, men han reagerer ikke. Han trækker vejret, hans hjerte slår, han kan nok sidde op og tage små skridt med hjælp – men ikke mere end det,« siger han ifølge The Mirror.

Michael Schumacher vandt 91 løb og syv verdensmesterskaber i løbet af sin glorværdige karriere. Det sidste VM vandt han i 2004.