Offentligheden har ikke set den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher, siden han kom slemt til skade under en ferie i slutningen af 2013.

Den tidligere Ferrari-boss Jean Todt er en af dem, der har kunne besøge tyskeren, og han fortæller, at han ikke har givet op endnu.

»Jeg så Michael (Schumacher, red.) i sidste uge. Han kæmper endnu,« sagde den 74-årige franskmand og fortsatte.

»Jeg håber snart, at verden kan se ham igen. Det er i hvert fald, hvad hele hans familie arbejder for.«

74-årige Jean Todt.
74-årige Jean Todt. Foto: ZSOLT SZIGETVARY
Vis mere

51-årige Michael Schumacher fik en hjerneskade, mens han stod på ski i Frankrig, og siden har han brugt 254 dage på hospitalet og gennemgået flere operationer.

Den tidligere verdensmesters helbred har været holdt hemmeligt det meste af tiden, og derfor valgte Jean Todt sine ord med omhu, da han kommenterede på besøget hos Schumacher.

Jean Todt snakkede på et pressemøde i Ungarn, hvor Formel 1-feltet skal dyste søndag eftermiddag. Han blev også spurgt, hvem der var den bedste kører nogensinde.

»Jeg elsker Michael, men det er umuligt at sige, hvem der er den bedste nogensinde. Du kan kun snakke om, hvem der er den bedste i en generation.«

Den tidligere Ferrari-boss ønskede ikke at snakke om, hvordan han har det med, at Lewis Hamilton kan slå flere af Schumachers rekorder.

»Hvis man tænker på den ulykke, som ramte Michael, betyder det så noget, om Lewis vinder mere, end han gjorde?«

Michael Schumachers kone, Corinna, har valgt at behandle tyskeren i deres private hjem i Schweiz gennem det mest af forløbet.