To millioner pund – eller 17,3 millioner danske kroner. 

Så meget har den tyske Formel 1-legende Michael Schumachers racersæt, hjelme, støvler og sågar champagneflasker indbragt på en auktion hos RM Sotheby's for nylig.

Det skriver The Sun.

Dedikerede fans af den tyske racerkører kunne byde på 159 ting, der var en del af Michael Schumachers karriere indtil 2012, hvor han indstillede karrieren.

»Fra det øjeblik Michael Schumacher for første gang bandt sine snørebånd og tog hjelmen på, var han intet mindre end et fænomen,« siger en talsmand fra RM Sotheby's og fortsætter:

»Blandt denne værdifulde samling af automobilia er der mere end 75 af løbsbåret tøj og udstyr, der spænder over hele Schumachers karriere.«

Af de knap 2 millioner pund indbragte Schumachers hjelm fra 2003 Formel 1 sæsonen 96.000 pund, svarende til 834.000 danske kroner – og faktisk hele 34.000 pund mere end det racersæt Schumacher bar i samme sæson.

Det er ikke første gang, at den tyske formel 1-legendes ejendele har været sat på auktion.

I november sidste år blev Schumachers mesterskabsbil fra 2003 solgt til hele 110 millioner dansker kroner.

Michael Schumacher har ikke været set i offentligheden siden 2013, hvor han var involveret i en forfærdelig skiulykke, hvor han styrtede og slog hovedet på en sten.

Schumacher røg efterfølgende i koma og har været gennem flere operationer.

Han er siden kommet hjem, og det er kun de allernærmeste, der får lov til at besøge ham.

Familien har flere gange understreget, at de ønsker at respektere hans privatliv, og derfor er det også kun meget få, der kender hans præcise tilstand.