En god ven af Michael Schumacher fortæller, at den tyske Formel 1-konge ikke længere er i livsfare efter sin alvorlige skiulykke i Frankrig.
En god ven af Michael Schumacher fortæller, at den tyske Formel 1-konge ikke længere er i livsfare efter sin alvorlige skiulykke i Frankrig. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT
En god ven af Michael Schumacher fortæller, at den tyske Formel 1-konge ikke længere er i livsfare efter sin alvorlige skiulykke i Frankrig.

Der er nu angiveligt godt nyt om Michael Schumachers tilstand fra hospitalet i Grenoble. Her har den 45-årige tidligere racerkører været indlagt med livstruende skader på hjernen og lagt i kunstigt koma, efter han slog hovedet mod en klippe i forbindelse med en skitur kort før nytår.

Men nu fortæller Michael Schumachers ven og tidligere Formel 1-kører, Philippe Streiff, at Schumacher ikke længere er livsfare. Strieffs udmelding kommer efter, at han selv besøgte Michael Schumacher på hospitalet fredag.

- Jeg er ikke læge. Jeg gentager bare, hvad Gerard Saillant (kirurg og ven af Schumacher, red.) fortalte mig, fortalte Philippe Streiff ifølge avisen The Telegraph til journalisterne foran hospitalet i Grenoble og fortsatte:

- Gerard Saillant sagde, at det var en alvorlig situation, men at hans (Schumacher, red.) liv ikke længere var i fare, heldigvis, lød det fra Streiff.

Det skal dog understreges, at lægerne på hospitalet i Grenoble ikke officielt har bekræftet den angiveligt positive nyhed om Michael Schumachers tilstand.

Fredag kom det i øvrigt frem, at fransk politi har fået udleveret et kamera, som var monteret på Michael Schumachers skihjelm i jagten på en forklaring på tyskerens ulykke.

Michael Schumacher styrtede søndag 29. december, da han sammen med sin 14-årige søn Mick og flere andre var ude og nyde de sneklædte pister i det franske skiområde Méribel. Det var under nedkørslen på en af disse, den 45-årige tysker kom voldsomt til skade, da han af uvisse årsager slog sit hoved mod et stykke klippe.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.