Næste Formel 1-grandprix køres i næste weekend i Bahrain, og for Kevin Magnussen bliver det et møde med en kedelig bane. Hans holdkammerat, Jolyon Palmer, har derimod gode erfaringer med banen.

»Det er ikke den mest spændende bane for at være ærlig«

Sådan lyder meldingen fra 23-årige Kevin Magnussen, der med sin franske Renault-racer går en stor udfordring i møde. Det skriver racersitet pitpass.com og f1reader.com, der desuden citerer Kevin Magnussen for at være ængstelig over for varmen i Bahrain.

»Varmen er en kæmpe udfordring, og det er hårdt for baghjulene. Der er også fire meget lange langsider, så det er en power-bane. Jeg vil nyde at komme derud, og hvis du spurgte mig, om løbet skulle køres i morgen, så ville jeg være klar – ingen tvivl.«

Men Kevin Magnussen får sin sag for, hvis han vil slutte bedre på banen end sin 20 måneder ældre Renault-konkurrent, Jolyon Palmer. Den engelske racerkører har nemlig gode erfaringer med banen i Bahrain, hvor han tidligere har kørt løb.

»Jeg har kørt GP2 på banen, og det er en bane, som jeg tidligere har været succesfuld på. Jeg vandt det sidste løb, jeg kørte der, og efterfølgende havde jeg også en podieplads. Sidste år trænede jeg også på banen, og den er ok,« siger han til Renault Sports egen hjemmeside.

Jolyon Palmer bemærker også de lange langsider, hvor mulighederne er gode for overhaling. Kevin Magnussens holdkammerat omtaler desuden vejrforholdene, der forventes at blive specielle. Varmen og solen bliver et tema, ligesom en eventuel kraftig vind vil kunne blæse sand ind på banen.

Grandprixet i Bahrain – sæsonens andet – køres søndag 3. april.