Basketball-legenden Shaquille O'Neal har altid været lidt misundelig på David Beckham.

Det fortæller den 51-årige amerikaner til en efterfest i forbindelse med Formel 1-grandprixet i Las Vegas, hvor der var proppet med stjerner til et absurd show, der gav mere skærmtid til Kylie Minogue end Kevin Magnussen.

»Jeg har altid været misundelig på ham,« siger NBA-legenden til People og forklarer, at det var 'professionel misundelse.'

Det skyldes, at Shaquille O'Neal gerne ville være 'den bedst betalte atlet nogensinde,' og på det tidspunkt under Beckhams storhedstid, var han en stor trussel på grund af de enorme summer, som han både tjente ind via fodbolden, men i særdeleshed også på de mange lukrative sponsoraftaler ved siden af hans gloværdige fodboldkarriere.

Foto: Instagram/Shaquille O'Neal
Vis mere

Da de to verdensstjerner så endelig mødtes, ændrede Shaquille O'Neal fuldstændig sit syn på den engelske fodboldlegende.

»Så mødte jeg ham endelig, og han var en sej fyr. Og hvis I ikke har set hans dokumentar (Netflix's Beckham, red.), burde I se den. Jeg vidste aldrig, at han også skulle igennem alt det, men det viser dig bare, hvor fantastisk han er, og hvordan han holdt ud gennem alt det der,« forklarer NBA-legenden til People.

De mange stjerner i Las Vegas var i weekenden til et Formel 1-grandprix i den spektakulære by for første gang i 41 år.

Du kan læse meget mere om grandprixet lige HER.