Lewis Hamilton er i topform. Det har han demonstreret ved at vinde to Formel 1-løb i streg.

Og måske kan noget af den forsvarende verdensmesters gode form skyldes den noget alternative træningsmakker, han gør brug af.

I en video på sociale medier viser Hamilton nemlig, at han træner sammen med sin hund, Roscoe, og blandt andet bruger den halvstore hund som vægtstang.

Se selv i videoen herunder.

'Roscoe og jeg går hårdt til den i træningscentret,' skriver Hamilton til opslaget, hvor man kan se ham lave squats med Roscoe i favnen og efterfølgende mavebøjninger.

Lewis Hamilton har aldrig lagt skjul på, at han har et nært forhold til sin hund. Indtil for nylig havde han også en anden hund, Coco, der ligesom Roscoe var en bulldog.

Men i juni døde Coco, angiveligt af et hjerteanfald.

'Hun var en speciel hund, født med så mange problemer, og jeg føler mig så heldig over, at jeg adopterede hende,' skrev Hamilton på Instagram, da Coco døde.

Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Edgar Su
Vis mere

Lewis Hamilton sejrede senest i Ungarns Grand Prix, hvor han kørte sejren suverænt hjem foran Max Verstappen og holdkammeraten Bottas.

I samme løb scorede Kevin Magnussen sæsonens første point, da han sluttede løbet som nummer ni efter lidt af en taktisk genistreg.

Efterfølgende modtog danskeren dog en straf og blev rykket en plads tilbage i den samlede stilling.