Michael Schumachers manager afviser de nye oplysninger om tyskerens tilstand som ren spekulation.
Michael Schumachers manager afviser de nye oplysninger om tyskerens tilstand som ren spekulation. Foto: GUILLAUME HORCAJUELO
Michael Schumachers manager afviser de nye oplysninger om tyskerens tilstand som ren og skær spekulation.

Måske var Michael Schumachers ven, Philippe Streiff, for hurtigt ude med godt nyt om Formel 1-kongens tilstand på hospitalet i Grenoble.

Her fortalte Streiff, efter at have besøgt Schumachers sygeseng fredag, at den tidligere racerkører nu skulle være uden for livsfare.

Den umiddelbart gode nyhed skulle angiveligt stamme fra Michael Schumachers læge, Gerard Saillant, og den viderebragte Philippe Streiff til de ventende journalister foran hospitalet i Frankrig.     

Men de nye oplysninger har intet på sig. Det understreger Michael Schumachers manager, Sabine Kehm, lørdag i en pressemeddelelse. Her kalder hun Philippe Streiffs udsagn for spekulation.

- Michaels tilstand er fortsat kritisk, men stabil. Vi understreger på det kraftigste, at alle informationer om Michaels helbred, som ikke kommer fra hans læger, skal anses som ren spekulation, lyder det.

Sabine Kehm oplyser derudover, at der ikke vil komme en officiel udmelding om Michael Schumachers tilstand før ved en pressekonference mandag.

- Efter at have rådført os med lægerne, som behandler Michael, forventer vi ingen pressekonference før mandag.

Michael Schumacher var 29. december 2013 ude for en alvorlig skiulykke ved skisportsstedet Méribel i de franske alper. Her styrtede den 45-årige tysker af endnu uforklarlige årsager og slog hovedet mod en klippe.

Han blev efterfølgende fragtet i helikopter til Grenoble, hvor han siden har gennemgået to operationer for blødninger i hjernen. Ifølge den seneste officielle udmelding fra lægerne havde de lagt Michael Schumacher i kunstigt koma og betegnede tyskerens skader som livstruende.      

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.