'Corinna Schumacher - hendes nye kærlighed gør hende lykkelig'.

Den overskrift bragt det tyske magasin Die Aktuelle tilbage i 2015. Ledsaget af overskriften var et billede af Corinna Schumacher, Michael Schumachers kone gennem mere end tyve år.

Overskriften og billedet førte til, at Corinna Schumacher sammen med familiens advokat efterfølgende stævnede Die Aktuelle for 50.000 Euro, svarende til godt 300.000 danske kroner.

Det skriver Daily Star.

For selve overskriften og historien i magasinet handlede slet ikke om Michael Schumachers kone, men derimod om datteren Gina Maria Schumacher, som Die Aktuelle påstod havde fundet kærligheden.

Ifølge familien Schumachers advokat, Felix Damm, kunne man dog på baggrund af overskriften få den tanke, at det var Corinna Schumacher, der var blev forelsket i en anden mand. En historie, der ikke har noget på sig.

Men den store erstatning må Corinna Schumacher kigge langt efter.

Fredag i sidste uge slog retten i Hamborg nemlig fast, at Die Aktuelles overskrift hverken var vildledende, eller at den gav det indtryk, at Corinna Schumacher var gået fra sin mand.

Det er efterhånden lidt over fire år siden, at den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher kom frygtelig alvorlig til skade i forbindelse med en skitur i de franske alper.

Her blev tyskeren hjerneskadet, og har siden ligget i koma. I dag opholder han sig i familiens hjem, hvor hospitalsudstyr og plejepersonale står til rådighed alle døgnets 24 timer.

Navnet Schumacher er dog stadig aktivt i motorsportsverdenen. Corinna og Michael Schumachers søn kører Formel 3, og her fik han den 15. april debut på Silverstone.