Den bliver mere gul, men den bliver ikke mindst lettere.

Sådan kan Kevin Magnussens nye racer i korte træk beskrives.

For når det australske grandprix skal køres i næste uge, præsenterer Renault samtidig et helt nyt look til Formel 1-raceren, som Kevin Magnussen og Jolyon Palmer skal køre i.

COP123

Præsentationen sker onsdag d. 16. marts i Melbourne, ifølge velinformerede Autosport.com. Altså umiddelbart inden feltet ruller sæsonen i gang på Albert Park. Det sker med den første træning fredag.

Tilbage til Renault-racerens udseende. For indtil videre har den bil, som Kevin Magnussen og Jolyon Palmer har testet i, været sort. Med små gule bemærkninger hist og pist. Sådan så bilen også ud til teamets storslåede præsentation tilbage i begyndelsen af februar. Men det var ’bare’ en opdateret udgave af Lotus’ 2015-racer – holdet, som Renault har opkøbt.

2016-raceren i sin endelig udformning bliver lige omvendt. Næsten. For ifølge Autosport.com bliver Renaulten overvejende gul – med et lille twist.

For modsætning til mange andre af Formel 1-feltets racere bliver der ikke meget glans over fremtoningen, da raceren bliver helt mat. For- og bagvinger bliver sorte.

Bilens farve vil ifølge Autosport.com komme til at se nogenlunde ud som Reanult sportsvogn RS01:

Og det snedige er, at brugen af mat maling vil ifølge Autosport.com betyde en vægtreducering på op til et halvt kilo i forhold til brugen af maling med meget glans.

BT har også tidligere beskrevet Renault-racerens skifte fra sort til gul med udgangspunkt i forlydender i italienske Gazzetta dello Sport.

tomkevin

»De har hele tiden sagt, at de vil have en ny bemaling af bilen til det første løb i Australien, og selvom alt kan ske, så har man en meget, meget stærk formodning om, at den bliver gul, eftersom det altid har været Renaults racerfarve,» siger har BTs Formel 1-ekspert Peter Nygaard tidligere sagt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.