Det er Kevin Magnussens talent, instinkt og vilje, der har fået milliardæren Anders Holch Povlsen til at investere millioner danskerens nye Formel 1-eventyr.

Således har Danmarks næst rigeste mand, ejeren af tekstilvirksomheden Bestseller, denne gang valgt at sponsere både Kevin Magnussen og Renaults Formel 1-team. Og det har ikke været billigt.

Anders Holch Povlsens investering er ifølge BTs oplysninger på omkring 50 millioner kroner, mens Anders Holch Povlsen også bliver Renaults nye tøjsponsor for Formel 1-afdelingen gennem brandet, Jack & Jones.

holchmagnussen111

BT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Anders Holch Povlsen. Men i en pressemeddelelse bekræfter Bestseller, at virksomheden satser tungt på Kevin Magnussen og Renault i denne sæson.

carmen

»I seks år har Bestseller været stolte af at støtte Kevin Magnussen i hans kamp for at nå toppen af international motorsport. Kevin har talentet, instinktet og aller vigtigst viljen til at give alt for nå det, han stræber efter. Efter mange års samarbejde kender vi Kevin som en person med den rette attitude og beslutsomhed til at være en god rollemodel for alle, inklusiv vores egne kollegaer,« lyder det i meddelelsen, der fortsættes:

»Vi kan ikke vente med at fortsætte vores samarbejde med Kevin, og vi ser frem til vores fremtidige samarbejde med Renault-teamet, som vi mener, går en stor fremtid i møde. Tillykke til Kevin og Renault med den nye aftale og med troen på hinanden.«

AUTO-F1-RENAULT

Det vides ikke, hvor lang Kevin Magnussens nye kontrakt med Renault er. Og det nævnes heller ikke, hvor mange år Bestsellers aftale med det franske Formel 1-team lyder på. Men i 2016 vil Jack & Jones være meget synlig på Renaults Formel 1-racer samt på teamets ansattes tøj.

Internationale Racing Festival

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.