Foto: FRANCK FIFE

Mens Kevin Magnussen har jublet over sine fire testdage hos Renault, er stemningen en anden hos danskerens teamkollega Jolyon Palmer.

Det kan godt være, at Renaults nye Formel 1-racer har bragt optimismen tilbage i Kevin Magnussen og hos de danske Formel 1-fans. Men i den modsatte side af garagen er humøret mere afdæmpet.

Her sidder Kevin Magnussens teamkammerat Jolyon Palmer med en helt anden opfattelse af sæsonens indledende testdage. De har for englænderens vedkommende været præget af problemer med bilen og længere tid med at holde stille i garagen end ude på banen.

pnygaardblog
Læs også:

Således fik Joloyn Palmer efter blot 20 omgange torsdag formiddag problemer med gearkassen.

588

»Det var lidt deprimerende. Jeg mistede fjerde gear, en masse kørsel, og så de var nødt til at tage gearkassen ud og se på den,« siger Jolyon Palmer i et interview med Autosport og fortsætter:

»Det var en skam. Det fik mig ud i gruset, fordi jeg skiftede ned, og pludselig mistede jeg alle mine gear, al motorens nedbremsning og det var skyld i, at jeg røg af banen.«

RB PLUS Magnussen har ikke brug for flere chancer

Jolyon Palmer fik torsdag kørt 98 omgange i Barcelona, og han er nu oppe på 177 efter tre testdage i Formel 1-raceren. Til sammenligning har Kevin Magnussen kørt 509 omgange på fire testdage, hvor der stort set ikke har været problemer med bilen.

Derfor kom problemerne bag på Jolyon Palmer.

»Det kom som en overraskelse. Jeg er ikke særlig heldig i øjeblikket, fordi den (bilen, red.) kørte uden problemer i fire dage (med Magnussen, red.), og så hopper jeg tilbage i den, og efter 20 omgange fik jeg et problem med gearkassen. Men det blev lavet, og eftermiddagen var faktisk ret god. Vi gennemførte en løbs-simulation, og det var, hvad jeg virkelig havde brug for, sådan at jeg kunne få en forståelse af det hele,« siger Jolyon Palmer.

Magn

Den 25-årige englænder får fredag chancen for at indhente noget af det tabte, når Formel 1-feltet kører sidste testdag, inden sæsonens første grandprix afvikles i Australien 20. marts.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.