Ifølge motorsport.com er Kevin Magnussen nu endeligt klar til at køre for Formel 1-teamet Renault.
Ifølge motorsport.com er Kevin Magnussen nu endeligt klar til at køre for Formel 1-teamet Renault. Foto: MARK DADSWELL

Kevin Magnussen er angiveligt 100 procent klar til at køre for Renault i den kommende Formel 1-sæson.

Ifølge motorsportsitet motorsport.com har danskeren aftalen på plads med det franske Formel 1-team. Sitet skriver, at velinformerede kilder mener at vide, at aftalen er 'klar'.

Danskerens gensyn med Formel 1 har været rygtet undervejs længe, og nu ser det altså måske ud til, at det kulle være så godt som sikkert.

BT erfarede allerede i fredags, at Kevin Magnussen havde sat sin underskrift på en aftale med Renault, men at den fortsat var betinget af, at Pastor Maldonado ikke kunne betale de resterende millioner for sit sæde.

Formel 1-teamet har planlagt at afholde et pressemøde på onsdag i Paris, hvor det forventes, at teamet vil præsentere dets kørere til den kommende sæson.

AUSTRALIA FORMULA ONE GRAND PRIX

Kevin Magnussens chance hos Renault er blevet forstærket de seneste dage, efter en aftale mellem Renault og Pastor Maldonados sponsorer ikke blev til noget. Ifølge motorsport.com havde det venezuelanske oliefirma PDVSA indtil fredag til at overføre sponsorpengene, hvis venezuelanske Maldonado skulle fortsætte hos Renault.

Den manglende betaling fra PDVSA er altså angiveligt årsagen til, at Kevin Magnussen efter alt at dømme officielt snart kan kalde sig Formel 1-kører igen.

sdffs

Renault har allerede rookie-køreren Jolyon Palmer som den ene af dets kørere. Teamets to kørere sætter sig først til rette i racerbilerne 22. februar, når der indledes tests forud for sæsonen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.