Formel 1-legenden Michael Schumacher havde angiveligt en hemmelig drøm umiddelbart inden sin skiulykke, der resulterede i, at han havnede i koma i december 2013.

Oplysninger om Michael Schumachers helbred har aldrig været spredt vidt blandt offentligheden.

Sabine Kehm, der er manager for Schumacher, er én af dem, der aldrig for alvor har ønsket at ytre sig. Og det er der en helt særlig grund til. Michael Schumacher havde nemlig et ønske om at forsvinde helt fra offentlighedens søgelys. Det skriver The Sun.

»Det har altid været klart, at Michael (Schumacher, red) er et privat menneske. På et tidspunkt sagde han til mig: 'Du behøver ikke ringe til mig det næste år. Jeg forsvinder,'« fortalte Sabine Kehm tilbage i 2016.

Sabine Kehm, Michael Schumachers manager og talskvinde.
Sabine Kehm, Michael Schumachers manager og talskvinde. Foto: MICHAEL GOTTSCHALK
Vis mere

Men hendes udtalelser har først for nylig nået offentligheden:

»Jeg tror, det var en hemmelig drøm for ham at kunne forsvinde fra offentligheden. Det er derfor, jeg ikke har ladet oplysninger komme ud. Jeg ønsker at respektere hans ønske.«

Det var tilbage i december 2013, at Michael Schumacher var ude for en alvorlig skiulykke, efter han kørte offpiste i de franske alper. I ulykken slog han hovedet voldsomt og blev hastet på hospitalet.

Her blev han lagt i kunstig koma, mens lægerne de næste seks måneder kæmpede for hans liv. I 2014 fortalte Schumachers talsperson så, at tyskeren var klar til at komme hjem og fortsætte sin rehabilitering der.

Michael Schumacher med sine kone, Corinna.
Michael Schumacher med sine kone, Corinna. Foto: POOL
Vis mere

Derefter er der ikke sluppet meget ud om Michael Schumachers tilstand, hvilket Sabine Kehm nu forklarer hvorfor.

Dog er der i glimt sluppet informationer ud. Michael Schumacers kone, Corinna Schumacher, sendte et brev til den tyske musiker Sascha Herchenvach, der havde sendt familien en sang dedikeret til Michael Schumacher med titlen 'Born to Fight'.

I brevet stod der blandt andet, at Corinna Schumacher værdsatte Sascha Herchenvach for den flotte gave, der var med til at hjælpe familien gennem den svære tid. Endvidere stod der også, at Michael Schumacher er en fighter, og han nægter at give op.

Corinna Schumacher har ellers aldrig udtalt sig offentligt om sin mands tilstand. Al, sparsom kontakt, har været gennem manager Sabine Kehm.