Foto: SRDJAN SUKI

Kevin Magnussen fik kun kørt to omgange i fredagens anden og sidste træning i Australien, hvor regnbyger gav svære forhold for kørerne.

Havde man håbet, at sæsonens første to træninger ville give et svar på, hvor danske Kevin Magnussen befinder sig i Formel 1-feltet, så blev man skuffet. Regn og blæst gjorde det umuligt for Formel 1-kørerne at teste bilernes reelle styrke, og flere afstod fra at køre på grund af det omskiftelige vejr.

En af dem var Kevin Magnussen, som i fredagens afsluttende træning kun kørte to forsigtige omgange i sin gule racer. Der var umiddelbart ingen meldinger om problemer for Kevin Magnussen eller hans teamkammerat Jolyon Palmer, som heller ikke blev registreret for en omgangstid.

Men trangen til at afprøve den våde bane var generelt begrænset i feltet, hvor Manor, McLaren og Toro Rosso stod tilbage som de mest aktive.

Den manglende aktivitet på banen havde utvivlsomt alt at gøre med regnen, og tyske Nico Rosberg mærkede på egen racer, hvor glat asfalten var på Albert Park. Tyskeren tabte kontrollen over sin Mercedes og bankede den i væggen, og så var hans træning slut, mens racerens front var ødelagt.

588346466366634

Lewis Hamilton satte hurtigste omgangstid, men tiderne sagde generelt ikke meget om, hvor stærke de forskellige teams er før søndagens grandprix.

Englænderen var i øvrigt også hurtigst i fredagens første træning, der også var præget af regn. Her kørte Kevin Magnussen ti omgange og satte 10. bedste omgangstid.

AUTO-PRIX-AUS

Vejrudsigten for de kommende dage i Melbourne er usikker læsning. Der er meldinger om mulighed for regn under lørdagens kvalifikation, mens det skulle holde tørt, når løbet afvikles søndag morgen dansk tid.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.