Marco Sørensen er ikke imponeret af den sviner, som den kvindelige spanske racerkører Carmen Jorda sendte i hans retning, efter han ytrede sig kritisk om hendes talent i en racerbil.

Marco Sørensen afslørede forleden i Ekstra Bladet, at racerkøreren Carmen Jorda var uhørt langsom, da de begge arbejdede for Formel 1-teamet Lotus og kørte i holdets simulator.

Således fortalte den danske racerkører, at Carmen Jorda, som nu er udviklingskører hos Renault, var 12 sekunder langsommere end ham over en enkelt omgang, hvilket er helt uhørt i toppen af international motorsport.

Den udtalelse har Carmen Jorda taget ilde op og skælder sin danske kollega ud over for avisen AS.

»Det virker utroligt, at han kan sige det, for sidste år var jeg kun et sekund eller mindre end et sekund langsommere end Romain Grosjean i simulatoren. Og jeg er helt sikker på, at alle holdene i Formel 1 ville skynde sig at skrive under med en kører, som er 11 sekunder hurtigere end Romain,« siger Carmen Jorda blandt andet spydigt om Marco Sørensen.

Læs hele Carmen Jordas udtalelse her.

BT har onsdag været i kontakt med Marco Sørensen og forholdt ham Carmen Jordas udtalelser.

carmen

Marco Sørensen fortæller til BT, at han egentlig ikke ønsker at skændes med spanieren gennem medierne. Men han holder fast i, at Carmen Jorda ikke er et lyn i en racerbil.

»Hvis Carmen Jorda føler, at hun er god nok til at være i Formel 1 - så længe leve sporten. Man kan jo bare se tilbage på resultaterne. Så tror jeg godt, at folk selv kan regne ud, hvad der er talent, og hvad der ikke er,« siger Marco Sørensen til BT.

2424124241

I sine tre sæsoner i GP3-serien sluttede Carmen Jorda således som nummer 28, 30 og 29 uden et eneste point på kontoen i samlet 44 løb i samtlige sæsoner. Og hun har aldrig vundet et racerløb af betydning.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.