Foto: MARK DADSWELL

Kevin Magnussens nye Formel 1-kollega hos Renualt, Jolyon Palmer, mener, at danskeren vil gøre det bedre end sin forgænger Pastor Maldonado.

Engelske Palmer står foran sin Formel 1-debut, når sæsonen går i gang, mens Kevin Magnussen gør comeback til sporten efter en længere pause. De to kørere forventes at skulle kæmpe indbyrdes om, hvem der skal satses på som førstekører hos Renault-holdet.

Trods det sender Palmer rosende ord i retning mod danskeren.

DanskMotorsporward


Magnussen erstattede Pastor Maldonado på holdet, mens Palmer har taget franske Romain Grosjeans plads.

Englænderen fortæller, at han tror, at Magnussen kommer til at gøre mere modstand end sin forgænger Maldonado, der også er bedre kendt under øgenavnet 'Crashtor' grundet sine mange uheld.

Danskfgfdg


»Han (Maldonando, red.) er ikke en dårlig kører. Han vandt GP2, og han har vundet et grand prix. Husk det. Gennem hele sidste sæson kørte han tæt med Romain Grosjean. Sagen er bare den, at han lavede fejl på afgørende tidspunkter. Her havde Romain en fordel. Men jeg tror, at Kevin vil komme med en stærkere og mere konsekvent udfordring. Han og Jenson (Button, red.) var meget lige hos McLaren. Han er et kendt referencepunkt for mig,« siger Palmer til The Guardian.

Dansk Motdsaasd

Det er ikke kun Magnussen, som Palmer ser frem til at skulle konkurrere imod.

»Jeg ser frem til at skulle køre mod nogle af de bedste i verden. Min styrke har altid været at køre hjul-til-hjul, hvilket er min yndlingsdel af ræset. Det er, hvad jeg savnede i testkørelsen sidste år. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, for vinteren har været lang,« lyder det fra Palmer.

Dansk Motorsport Award 2016

Han og Magnussen starter 2016-sæsonen i det australske grand prix d. 20. marts.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.