Kevin Magnussen slap for straf, men farten kunne have været bedre i fredagens to træninger på Silverstone i England.

Den danske racerkører sluttede fredag af i 12. bedste tid. Det er lidt længere tilbage i feltet end ventet for Haas, men der er ikke langt op til pladserne midt i top ti, da flere biler lå meget tæt målt på tiden.

Derfor venter der formentlig en ekstremt spændende kvalifikation lørdag om positionerne i top 10.

Hurtigst var Ferraris Sebastian Vettel foran Lewis Hamilton og Valtteri Bottas fra Mercedes.

Mens den anden frie træning var relativt rolig, var der anderledes dramatik i den første. Og det blev en lidt ærgerlig omgang for Kevin Magnussen og Haas-teamet i særdeleshed.

Danskeren var således indblandet i en episode med McLarens Fernando Alonso, og derfor skulle Kevin Magnussen op og stå ret foran dommerne.

Her sidder danske Tom Kristensen pudsigt nok med, og han skulle være med til at afgøre Kevin Magnussens skæbne. Men heldigvis for ham, blev Magnussen frikendt og slipper dermed for straf.

Kevin Magnussen sluttede som nummer 14 i dagens første træning, men han fejlede undervejs i et sving på sin hurtige omgang og er formentlig en del hurtigere, end tiden lige viser.

Danskerens teamkammerat Romain Grosjean stod for den mest dramatiske episode, da han kørte af banen og ramte barrieren med stor kraft. Og der venter nu Haas-mekanikerne et større arbejde med bilen i garagen for at få den klar til lørdagens kvalifikation.

Skaderne var nemlig så omfattende, at Romain Grosjean ikke fik lov at køre i fredagens anden træning.

Hurtigst i den første træning blev Lewis Hamilton foran Valtteri Bottas og Sebastian Vettel.

Genoplev dagens træning herunder: