Foto: JOSEP LAGO

Kevin Magnussen kørte igen mange omgange, men farten udeblev, og danskerens bil gik i stå på tredje testdag i Barcelona.

Hvis man havde håbet at se Kevin Magnussen give prøver på sit talent målt på hurtighed over en enkelt omgang, så blev man skuffet.

Tirsdagens testdag blev nemlig ikke en dag, hvor man som udenforstående blev klogere på, hvor hurtig eller langsom Kevin Magnussens Renault kører sammenlignet med resten af feltet.

1241244422241241241124

Kevin Magnussen kørte igen rundt på medium og soft-dækket, og han leverede ikke tider, der gav indtryk af, at han for alvor havde en bil, der var sat op til at prøve at hente noget stort hjem.

Men Renaulte'n kørte stort set fejlfrit og stabilt dagen igennem, men 10 minutter før dagens test sluttede, holdt bilen og Kevin Magnussen pludselig stille. Hvad, der var årsagen til det, stod ikke klart, men det var ikke en afkørsel, der var skyld det.

Inden da fik teamet afprøvet forskellige aerodynamiske indstillinger på bilen og samlet data. Og det gav sig udslag i en hurtigste omgangstid på 1.25.760 - svarende til en 10. plads ud af 12 deltagende kørere tirsdag. Kevin Magnussen nåede at køre 119 omgange.

Men fornemmelsen af, at Kevin Magnussen ligger på en 12-13. plads i det samlede felt lige nu, passer nok meget godt i forhold til, hvor Renault er på nuværende tidspunkt med bilen og motoren.

Kevin Mag

Et sted, hvor der var en smule tiltrængt oprejsning, var hos McLaren. Godt nok havde teamet små problemer, men eftermiddagen blev god med hurtige- og mange omgange til Fernando Alonso.

Tirsdagen gav dog et ret tydeligt svar på styrkeforholdet helt fremme. Mercedes kørte for første gang ud på et par omgange på soft-dækket. Og det resulterede i hurtigste omgang til Nico Rosberg. Tyskerne er stadig det hurtigste team i Formel 1.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.