Foto: Grand Prix Photo

Så er det slut. Efter fire testdage skal Kevin Magnussen ikke krybe i Renault-raceren, før sæsonens første grandprix-weekend venter om små tre uger.

Han sluttede onsdag af, som han begyndte i sidste uge: Med masser af omgange. Det er han ikke overraskende godt tilfreds med.

»Det har været en positiv forsæson for mig, og jeg kunne ikke have ønsket mig meget mere fra teamet. Jeg har nydt firepålidelige testdage med mere end 100 omgang pr. dag,« siger Kevin Magnussen ifølge Renaults hjemmeside:

588

»Bilen føles god, og vi ved, hvad vi vil have fra den: Mere kraft og mere downforce – og det er i virkeligheden, hvad enhver racerkører altid ønsker af sin bil. Men vigtigst af alt er bilen velafbalanceret og god at køre.«

Kevin Magnussen i aktion på Circuit de Catalunya.

Renault-makker Jolyon Palmer havde visse problemer på sæsonens første to testdage, men siden har alt bare klappet for Kevin Magnussen. Raceren har trillet rundt og rundt og rundt. Nu vil han bare gerne i aktion:

»Pålideligheden ser jeg som en bonus på vej mod sæsonens første race, og det har været en stor glæde at arbejde med mit nye team. Jeg kan ikke vente, til vi kommer til Melbourne,« siger Kevin Magnussen.

luisestyrerf1

Han måtte onsdag trille i garagen før tid pga. en vandlæk, men det nedtoner Remi Taffin, teknisk motor-direktør:

»Vi fintuner stadig og har forbedret os hele tiden frem mod Melbourne. Alt ser godt ud i øjeblikket, og alt går efter planen,« siger han.

Torsdag og fredag er det Jolyon palmers tur til at teste Renault-raceren. Herefter venter første grandprix d. 20. marts.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.