Kevin Magnussen er ikke drevet af at skulle hævne sig på McLaren. Han vil bare gerne vinde mesterskaber.
Kevin Magnussen er ikke drevet af at skulle hævne sig på McLaren. Han vil bare gerne vinde mesterskaber.

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1 for fuld gas. Den forgangne uges testkørsler viser, at danskeren er konkurrencedygtig og mere end klar til igen at sidde bag rattet i en af verdens hurtigste racerbiler efter et år på sidelinjen, som endte med, at McLaren valgte at skrotte ham.

Men den danske racerkører afviser, at han bliver drevet af at skulle hævne sig på sin gamle arbejdsgiver.

mcla

»Folk har spurgt 'vil du have hævne dig'. Det er ikke derfor, at jeg er her. Jeg er her for på et tidspunkt at vinde mesterskaber. Det er det, som jeg arbejder henimod, ikke at slå McLaren. Hvis McLaren er holdet, som skal besejres, så vil jeg slå dem, men hvis ikke, så er jeg ligeglad med dem. Jeg taler stadig sammen med nogle af folkene hos McLaren, og jeg har ikke et problem med dem. Der er meget få mennesker hos McLaren, som jeg har et problem med,« siger han i et interview med gpudate.com.

magnussen

BigMag

Magnussen vil dog gerne tale om forskellen på at køre for det engelsk-baserede McLaren-hold og franske Renault, som har overtaget Lotus-holdet, der var kørt økonomisk i sænk.

»Det er stor forskel. Det første, man lægger mærke til,  er, at folk ser ud til være gladere, der er en mere positiv attitude, og folk har mere tillid til det her hold. Det er også et meget afslappet hold. De arbejder hårdt, de er fokuserede. Det fokuserer kun på en ting, på præstationen, og det kan jeg virkelig godt lide.«

kev1

»I Formel 1 er der så mange ting, som man kan bekymre sig om, men her fokuserer de på præstationen, ikke om bilen skinner, om gulvet skinner. De her fyre har gjort det før, de ved, hvordan man vinder mesterskaber,« siger Magnussen og får dermed alligevel indirekte uddelt en flad til McLaren, der dog kan bryste sig af Lewis Hamiltons VM-titel i 2008, inden Red Bull med Renault-motorer under hjelmen tog de næste fire titler, mens Renault-holdet vandt både i 2005 og 2006 med Fernando Alonso, som nu kører for McLaren, bag rattet.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.