Lewis Hamilton smed lidt af en bombe på pressemødet, efter han havde vundet endnu et grandprix på Imola-banen.

Den engelske superstjerne såede nemlig tvivl om sin fremtid som Formel 1-kører - både hos Mercedes og helt generelt.

Det lod Hamilton skinne tydeligt igennem, da han blev spurgt til Mercedes-chef Toto Wolffs usikre fremtid hos teamet.

»Jeg ved ikke engang, om jeg er her næste år, så det er ikke rigtig en bekymring for mig i øjeblikket,« lød det fra Lewis Hamilton, der har kontraktudløb med Mercedes efter denne sæson.

Foto: ANDREJ ISAKOVIC
Vis mere

»Jeg har været her i lang, lang tid, og jeg kan godt forstå, at han ønsker at trække sig lidt tilbage og få mere tid til familien.«

»Jeg ved ikke, hvem der afløser ham, men han er en leder, og han vil ikke udpege en til at afløse ham, som ikke er i stand til at udføre jobbet. Han finder den rigtige person,« fortsatte Hamilton, før han så for alvor fik vækket journalisterne.

»Jeg vil gerne være her næste år, men der er ingen garantier for det. Der er mange ting, som begejstrer mig ved livet efter Formel 1, så det må tiden vise,« lød den opsigtsvækkende udmelding.

35-årige Lewis Hamilton cruiser lige nu mod sin syvende VM-titel, hvilket vil være en tangering af legendariske Michael Schumachers rekord.

Med sejren på Imola udbyggede Lewis Hamilton sit forspring i den samlede stilling før de sidste fire grandprixer i denne sæson. Hamilton har nu 282 point mod Valtteri Bottas’ 197 på andenpladsen.