»Hvordan har du det? Er du rask? Det er godt at se dig.«

Sådan lød ordene fra den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton, da han lørdag skulle interviewes af TV3-værten Luna Christofi.

Den danske vært blev i slutningen af oktober ramt af betændelse i hjertesækken og måtte sygemeldes.

I lørdags var hun så tilbage på Formel 1-banerne, og det var noget der glædede Lewis Hamilton, der også komplimenterede Lunas nye frisure. Du kan se klippet øverst i artiklen.

Luna Christofi - sportsjournalist bosiddende i Spanien hvor hun dækker Champions League-kampe og Formel 1-løb for TV3.
Luna Christofi - sportsjournalist bosiddende i Spanien hvor hun dækker Champions League-kampe og Formel 1-løb for TV3. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere


»Du har fået ny frisure, det er virkelig flot.«

Luna Christofi forklarer, at mange har det indtryk af Lewis Hamilton, at han ikke tænker på andre end sig selv.

»Og det er faktisk overhovedet ikke rigtigt. Og jeg synes, den her lille seance i går faktisk er et rigtig godt billede på, hvor meget menneskelighed han indeholder, og på hvor interesseret han er i andre mennesker,« fortæller Luna Christofi til TV3 Sport og fortsætter:

»Vi er altså rigtig rigtig mange journalister, der er her, så at han overhovedet beskæftiger sig med det, det siger rigtig meget om den syvdobbelte verdensmester.«

Det var også en glad Luna Christofi, der endelig kunne vende tilbage til sit arbejede og Formel 1-banerne:

»Det er dejligt at være tilbage på banen, fordi det betyder, at man er rask. Det har været nogle lange uger hjemme i Spanien,« fortalte hun torsdag til B.T.