Kevin Magnussen er blevet præsenteret på podiet i paris hos Renault.
Kevin Magnussen er blevet præsenteret på podiet i paris hos Renault.

Det lyste ud af Kevin Magnussen. Glæden over at være tilbage i Formel 1.

Onsdag blev en offentlig hemmelighed afsløret på podiet i Paris, da den danske racerkører blev præsenteret som ny mand i Renaults bil.

»Det er dejligt. Det er gået meget stærkt på det sidste. Det har været lidt uventet, at jeg skulle stå her, men det er utroligt dejligt. Jeg glæder mig til at være tilbage i bilen, jeg glæder mig til at være en del af et stort team,« siger han til TV3 Sport.

Her forklarer den 23-årige dansker også, at han i nogle dage har kendt til sin fremtid hos Renault, efter han i oktober blev vraget af McLaren.

»Der har været en anden kører, som havde en kontrakt, men det er gået stærkt på det sidste, og jeg har i nogle dage vidst det,« siger Kevin Magnussen og forklarer om hele sit forløb med Renault:

»Der har været kontakt med Renault tidligere sidste år, da de skulle overtage Lotus. Men det faldt til jorden, fordi de havde nogle andre kørere. Så det har stået stille i noget tid. Så kom der så fart i tingene i sidste måned, og nu står jeg her.«

Kevin Magnussen er i tvivl om, hvad hans nye bil kan, inden Formel 1-sæsonen bliver skudt i gang.

»Det er svært at sige. Jeg ved ikke så meget om bilen endnu, men holdet forventer store fremskridt i forhold til sidste sæson. De ved, at bilen er bagud til at starte med, men det er aldrig til at sige, hvad der sker i Formel 1.«

Kevin Magnussen fortalte samtidig, at han ikke vidste, om han måtte sige noget om sin kontrakt, og derfor undlod han at svare på længden af den.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.