Kevin Magnussen scorer mellemkarakterer for sin præstation i det britiske grand prix på Silverstone-banen søndag.
Kevin Magnussen scorer mellemkarakterer for sin præstation i det britiske grand prix på Silverstone-banen søndag.

Kevin Magnussen måtte nøjes med en 12. plads i det britiske grand prix søndag efter at være startet som nummer 16. Den præstation giver den danske Formel 1-kører middelkarakterer.

Britiske Sky Sports uddeler seks stjerner ud af ti mulige til Team Haas-køreren.

»Efter nær at være blevet presset ud af løbet i en Toro Rosso-sandwich på første omgang må Kevin Magnussen være nogenlunde tilfreds med en 12. plads,« skriver Sky Sports i sin kommentar til dommen.

421546214564464421

»Efter at have kørt dårligere end sin team-kollega i kvalifikationen var det opmuntrende, at Magnussen havde god fart i bilen - især på de bløde dæk,« lyder det videre.

»Danskeren havde mulighed for at angribe på de sidste omgange, men han var ikke helt god nok til at få point i sin 50. grand prix-start,« slutter Sky Sports.

AUTO-PRIX-F1-ESP-PRACTICE

Kollegaen i Team Haas, Romain Grosjean - der sluttede som nr. 13 - får også karakteren 6 ud af 10. Topscoreren er ikke uventet grand prix-vinderen, hjemmebanefavoritten Lewis Hamilton (Mercedes), som scorer 10 ud af 10. I bunden får både Lance Stroll (Williams) og Daniil Kvyat (Toro Rosso) karakteren 5 ud af 10.

Tyske auto-motor-und-sport.de uddeler også 6 ud af 10 stjerner til Kevin Magnussen.

24154642456456241542241

»Danskeren kæmpede hårdt for at komme frem i løbet. Han benyttede sig af en alternativ strategi og havde soft-dæk på frem til 37. omgang. Derefter sloges han videre for at komme i pointene. Facit: Farten var god. Det var resultatet ikke,« skriver det tyske website.

Her er Lewis Hamilton igen topscorer med topkarakteren, mens Daniil Kvyat skraber bunden med 2 ud af 10.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.