Ralf Schumacher synes bestemt ikke, det var i orden.

Og han langer nu ud efter måden, Haas behandlede hans nevø Mick Schumacher på.

Det fortæller han i et interview med F1 Insider, hvor han også siger, at han tror, tingene havde været anderledes, hvis Michael Schumacher havde været med på sidelinjen.

En af de episoder han taler om, er den, der blev fanget i Netflix-serien 'Drive to survive', hvis Haas-ejeren Gene Haas sagde, at Mick Schumacher var 'dead man walking' i en samtale med teamleder Günther Steiner.

Mick Schumacher blev ifølge Ralf Schumacher ikke behandlet ordentligt af Haas.
Mick Schumacher blev ifølge Ralf Schumacher ikke behandlet ordentligt af Haas. Foto: HAMAD I MOHAMMED
Vis mere

En af blot mange 'private' samtaler, der er kommet frem.

Ralf Schumacher anerkender, at nevøen kørte for langsomt i den første halvdel af sæsonen. Den del er fair nok, men det skulle have været håndteret helt internt, mener han.

»Mit problem er alle de bisætninger efter samtalen såsom: 'Hvis Mick ikke kan lide det hos os, behøver han ikke blive'. Det forstod jeg ikke. Hvad kan Mick gøre ved, at de samtaler finder sted?« siger Ralf Schumacher.

Han mener, Mick Schumacher blev uretfærdigt behandlet og aldrig havde en fair chance. Noget, han også mener kommer til udtryk i Netflix-dokumentaren, der har fået flere til at sige, at Mick Schumacher nærmest blev mobbet.

Michael Schumacher, der var en kæmpe stjerne i Formel 1, har ikke vist sig offentligt siden en alvorlig skiulykke i 2013.
Michael Schumacher, der var en kæmpe stjerne i Formel 1, har ikke vist sig offentligt siden en alvorlig skiulykke i 2013. Foto: firo Sportphoto/
Vis mere

»Jeg tror også, og det er det, der generer mig mest: Havde min bror været her, havde Guenther Steiner opført sig anderledes. Michaels tilstedeværelse havde været nok. Men igen, alle gør, som de vil.«

»Men Mick er familie, og forstå mig ret: Behandler du min familie på den måde, kan jeg som Ralf Schumacher ikke lide det.«

Michael Schumacher har ikke vist sig offentligt, siden han i december 2013 var ude for en alvorlig skiulykke, hvor han slog sit hoved. Han var flere måneder i koma, blev opereret, og meget lidt er sluppet ud om hans tilstand, som kun de allernærmeste kender til.

Mick Schumacher er denne sæson reservekører for Mercedes, efter det i november stod klart, at han var færdig hos Haas, der nu har Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg som kørere.