Kevin Magnussen er tirsdag på besøg i sin nye arbejdsgivers engelske hovedkvarter. Anderledes kan det ikke tolkes, når Haas på Twitter annoncerer, at danskeren senere i dag skriver sig ind i gæstebogen hos Haas, der har en europæisk base i Banbury uden for Oxford.

Her vil danskeren onsdag være i fokus, når han giver interview til interesserede motorsportsjournalister fra nær og fjern.

Og som annonceret: Her kommer danskeren og skriver sig ind i gæstebogen. 'Howdy, Kev!,' hilser hans nye hold ham velkommen.

Tidligere i dag har Team Haas også vist, hvor meget det amerikanske hold glæder sig til at sige velkommen til deres nye danske kører. Således har det vist, hvordan klistermærkerne med 'Magnussen' er printet og gjort klar til den nye sæson.

Ifølge mx.dk må Magnussen dog have lidt tålmodighed, inden han kan tage sin nye racer i besiddelse og lægge billeder af sig selv op i Haas-tøjet.

»Vi planlægger at have fotos af Kevin Magnussen i en Haas F1 Team-uniform ved månedens slutning,« skriver Mike Arning fra pr-bureauet i en mail til mx.dk.

I mellemtiden har Magnussen selv travlt med at få optimeret den fysiske form, inden sæsonen begynder. I sidste uge lagde han billeder, der viste, at han arbejder hårdt hos sin fysiske træner Thomas Jørgensen.

Kevin Magnussen debuterer for sit nye hold ved sæsonens første Formel 1-grand prix, som bliver kørt i australske Melbourne den 26. marts - det samme sted, hvor danskeren i sit første løb nogensinde i Formel 1 for tre år siden blev nummer to.

Andre læser også