Franskmanden Romain Grosjean fortalte efter sin ulykke under det russiske Formel 1-grand prix, hvor taknemmelig han var for den moderne teknologi, som gjorde, at han var sluppet uskadt fra ulykken.

»Da jeg så det ville ske, vidste jeg, at det ville blive et godt sammenstød. Jeg spændte mine muskler, lukkede øjnene og ventede på, at det var overstået. De to-tre-fire tiendedele, inden man rammer muren, føles som 10 sekunder, og man ved, at det kommer til at gøre ondt.«

»Jeg var glad, da jeg åbnede øjnene, og jeg var okay. Jeg kommer ikke til at løbe maraton i morgen, men jeg har det fint,« fastslog franskmanden ifølge autosport.com.

Se det vilde crash her:

»Jeg er taknemmelig for hjelmen, HANS udstyret (hoved- og nakke-støtte, red.), Tecpro barrierne og at bilens crash-struktur er så god. Jeg er glad for, teknologien i Formel 1 er så god, at jeg kan få sådan et chok og stadig stå her og tale om det. Imorgen bliver jeg lidt øm, men jeg glad for sikkerheden i Formel 1. Gudskelov har vi gjort så store fremskridt med teknologien,« sagde franskmanden, der altså slap med skrækken efter sit møde med barrieren, der splittede hans bil ad.