En 27-årig britisk mand risikerer nu fængselsstraf, efter han under søndagens Formel 1-grandprix i Singapore løb ind på banen.

»Der er en mand på banen! En mand på banen!«

Sådan lød det fra vinderen af Formel 1-løbet i Singapore søndag, Sebastian Vettel, da han som den første kører så baneløberen - den 27-årige britiske Yogvitam Pravin Dhokia. Nu risikerer baneløberen fængselsstraf ovenpå sin dumhed. Han er blevet sigtet for episoden og risikerer op til et halvt års fængsel eller en stor bøde. Yogvitam Pravin Dhokia har fået konfiskeret sit pas og skal i retten den 6. oktober. Det skriver britiske The Telegraph.

Baneløberen havde tilsyneladende fundet et hul i hegnet ind til kørebanen på Esplanade Drive og var løbet ind for at tage et billede af Sebastian Vettel, der endte med at vinde søndagens grandprix.

»Det var ret vildt. Vi er måske nødt til at blokere den store tribune lidt bedre. Heldigvis skete der ikke noget med ham eller mig,« sagde Sebastian Vettel efter løbet til The Telegraph.

Det er anden gang i denne sæson, at en baneløber finder vej ind på banen under et Formel 1-grandprix. I Kina løb en mand ind på kørebanen, mens han viftede med sin billet og siden forsøgte at komme ind i Ferraris garage.

Andre læser også