Louise  Juulsgaard Gjørup tog tirsdag plads i pitten hos Renault, hvor hun via racerteamets interne kommunikationssystem kunne lytte med på, hvad kæresten Kevin Magnussen og Renaults ingeniører udvekslede af hemmeligheder om bilens præstationer på banen i Barcelona.
Louise  Juulsgaard Gjørup tog tirsdag plads i pitten hos Renault, hvor hun via racerteamets interne kommunikationssystem kunne lytte med på, hvad kæresten Kevin Magnussen og Renaults ingeniører udvekslede af hemmeligheder om bilens præstationer på banen i Barcelona. Foto: Grand Prix Photo

Kevin Magnussen glæder sig over at have kæresten og familien tæt på, når han tester sin nye Renault-racer på Circuit de Catalunya uden for Barcelona.

Kevin Magnussen havde sin kæreste, Louise Juulsgaard Gjørup, på plads i pitten, da han tirsdag indledte den sidste vinter-test, inden Formel 1-sæsonen 2016 begynder.

Louise Gjørup var rejst til Circuit de Catalunya uden for Barcelona sammen med blandt andre Kevins mor, Britt, og hun fulgte interesseret arbejdet med at udvikle den nye Renault R.E. 16 inden årets første løb, der køres i Melbourne, Australien, 20. marts.

x3

Louise lyttede via head-set med på kommunikationen mellem Kevin Magnussen og Renault-ingeniørerne. Mor Britt glædede sig samtidig over, at hendes søn virker langt gladere hos Renault, end han gjorde hos sit forrige team, McLaren.

»Jeg kan mærke på ham, at det passer ham rigtig godt at være i det her team,« sagde hun i Renaults hospitality-afdeling.

»Det er, som om den gode gamle Kevin er kommet tilbage.«

Kevin Magnussens far, den tidligere Formel 1-kører Jan, fulgte sidste uges test på Circuit de Catalunya og var også begejstret for sønnens nye Formel 1-omgivelser.

»Jeg tror, Renault-teamet passer rigtig godt til Kevin,« sagde den stolte far i sidste uge til BT.

Kevin Magnussen vil ikke direkte sammenligne de to team, men sagde dog til BT:

RB PLUS Magnussens gode ry overbeviste barsk boss AUTO-PRIX-F1-E

»Jeg har altid været stor fan af McLaren, men jeg passer nok bedre ind hos Renault. I den forbindelse spiller det også en rolle, at jeg kom ind hos McLaren, da teamet var på vej ned. Renault er på vej op, og det giver en fantastisk stemning. Alle har fået et stort boost, efter Renault har overtaget teamet.«

Og han glædede sig over for første gang at have sin smukke kæreste med til Formel 1.

»Det er rigtig dejligt at have hende og familien med – det betyder meget for mig. Desværre har vi så travlt, at jeg ikke får tilbragt særlig meget tid sammen med dem, men jeg håber, de ikke keder sig alt for meget,« sagde han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.