Det er snart et år siden, at Formel 1-seere forfærdet kunne bevidne, hvordan den franske stjernekører Romain Grosjean kæmpede for sit liv i et flammehav på banen i Bahrain.

På mirakuløs vis slap Kevin Magnussens daværende team-kollega ud af sin brændende racer 'kun' med brandskader på hænderne og en forstuvet ankel.

Men Grosjean vil for evigt bære rundt på et minde om de skæbnesvangre sekunder i den forulykkede Formel 1-bil. Hans venstre hånd er nemlig tydeligt præget af mødet med flammerne.

Det viser han selv frem på Twitter mandag aften.

Foto: Twitter: Romain Grosjean
Vis mere

I sit tweet fortæller Romain Grosjean, at han for første gang i lang tid har fløjet uden smerter i sin venstre hånd. Tidligere har trykket i de høje højder fået arret til at hæve op.

35-årige Grosjean kørte i to sæsoner med Kevin Magnussen på det amerikanske formel 1-team Haas. Og han har været personligt sponsoreret af den danske rigmand Lars Seier Christensen.

Hverken Romain Grosjean eller Kevin Magnussen fik forlænget deres kontrakter med Haas. Og i dag stiller franskmanden op i det amerikanske traditionsløbsserie IndyCar.

Her kan du læse om Grosjeans kone, der rørende fortæller, hvordan det var at se sin mand fanget i en brændende bil.