Så er de første billeder af Kevin Magnussens Renault-racer her endelig.
Så er de første billeder af Kevin Magnussens Renault-racer her endelig. Foto: FRANCK FIFE

Kevin Magnussens nye Renault-racer ser for første gang asfalten ved testkørselen i Barcelona, og nu pibler det frem med de første billeder.

Endelig! Vi har længe ventet på de første 'rigtige' billeder af Renault Sports Formel 1-racer til den kommende sæson, efter det franske team under præsentationen af teamet med Jolyon Palmer og Kevin Magnussen viste en modificeret udgave af racerbilen.

Men nu ser vi endelig billeder af det sorte lyn.

Faktisk er det ikke helt korrekt, at det er Kevin Magnussens bil, for det er nemlig makkeren Palmer, som skal testkøre mandag. Så det er hans bil. Men Kevin Magnussen, der kører onsdag og torsdag, får helt sikkert en bil, som udseendemæssigt ligner den ganske præcist.

Magnussen AUTO-F1-RENAULT

Journalisten Alan Baldwin, der er Formel 1-korrespondent for Reuters, har lagt følgende billede ud på sin Twitter-profil.

Efter længere tids spekulationer blev Kevin Magnussen præsenteret som Formel 1-kører for Renault-teamet i begyndelsen af februar.

MOTOR-RACING/zfghzxdhd

Sæsonens første Grand Prix er 18.-20. marts i Australien.

Opdateret: Renaults racer kan stadig nå at ændre udseende inden Formel 1-sæsonen begynder. Dette er kun en testbil, og det er ikke sikkert, den ser præcis sådan ud til sæsonstarten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.