Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1 og det med en dansk storsponsor i ryggen. Manden bag hedder Anders Holch Povlsen, og ham er den tidligere racerkører Thorkild Thyrring begejstret for. Thorkild Thyrring mener nemlig, at Anders Holch Povlsen skal tilskrives en stor del af æren for, at Kevin Magnussen atter er at finde blandt et af de 22 eftertragtede sæder.
Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1 og det med en dansk storsponsor i ryggen. Manden bag hedder Anders Holch Povlsen, og ham er den tidligere racerkører Thorkild Thyrring begejstret for. Thorkild Thyrring mener nemlig, at Anders Holch Povlsen skal tilskrives en stor del af æren for, at Kevin Magnussen atter er at finde blandt et af de 22 eftertragtede sæder. Foto: FRANCK FIFE

Den tidligere professionelle racerkører Thorkild Thyrring er begejstret for Anders Holch Povlsen, der med sine millioner har åbnet mulighederne for Kevin Magnussens comeback til Formel 1. Han kalder racerkøreren og storsponsoren et ’match made in heaven’.

BT erfarede tirsdag at en af årsagerne til, at samarbejdet mellem Kevin Magnussen og hans manager Dorte Riis Madsen er gået skævt, er, at det ikke lykkedes for manageren at sikre den unge, talentfulde danske racerkører et fast sæde i Formel 1 i sidste sæson, efter at han i 2014 ellers kørte fast for det britiske team McLaren.

2412412141241242

Nu er det dog endeligt lykkedes at få Kevin Magnussen tilbage i kongeklassen. Men angiveligt skal æren ikke tilskrives Dorte Riis Madsen, men i stedet Kevin Magnussen selv.

pnygaardblog
Læs også:

Onsdag 3. februar blev det offentliggjort, at Kevin Magnussen i den kommende sæson atter er at finde i feltet blandt de 22 racerbiler - denne gang for Renault. Bt.dk har tidligere erfaret, at kontrakten med det franske team er blevet forhandlet hjem af Kevin Magnussen selv, -med hjælp fra sponsor Anders Holch Povlsen.

Og på pressemødet 3. februar blev det tydeligt for enhver, at Anders Holch Povlsen havde en stor finger med i spillet. For på siden af den Renault-racer, der blev vist frem på pressemødet, kunne man tydeligt spotte en reklame med ordene ’Jack and Jones’.

På bilen, der blev vist frem på pressemødet i Paris, hvor racerkørerne for Renault blev præsenteret, kunne man se en reklame med ordene 'Jack and Jones'. Derved blev det synligt for mange, at direktøren for modekæden Bestseller, Anders Holch Povlsen, har haft en stor finger med i det spil, der har bragt Kevin Magnussen tilbage til Formel 1.

»Vi skal være usandsynligt glade for, at der i et lille land som vores er én, som har været i stand til atter at sætte Formel 1 på dagsordenen i Danmark,« siger Thorkild Thyrring og uddyber, at Anders Holch Povlsen er en kæmpe gevinst for Kevin Magnussen – ikke mindst i de krævende forhandlinger, der uundgåeligt følger med, når man skal op og køre Formel 1.

holchmagnussen111

»Jeg er sikker på at det arbejde og den dygtighed, der er lagt i den her situation, har understreget, at kombinationen Anders Holch og Kevin Magnussen er match made in heaven. Med de kompetencer, som Anders Holch har fra sit virke som forretningsmand, er der ingen tvivl om, at han er en kæmpe gevinst ved forhandlingsbordet,« siger Thorkild Thyrring.

Den tidligere racerkører mener, at Kevin Magnussen med Anders Holch Povlsen på sidelinjen nu kan koncentrere sig fuldstændigt om at køre hurtigt racerbil.

»Kevin skal sove, spise og tænke racerløb nu. Og det er der ingen tvivl om, at han gør. Han er fuldstændig fokuseret, som kikkertsigtet på en riffel,« siger Thorkild Thyrring.

Selvom intet er officielt, har BT tidligere erfaret, at Anders Holch Povlsen har investeret omkring 50 millioner kroner i Renaults Formel 1-satsning.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.