Dagen efter Københavns Byret afsagde dom i den sag, hans eks-manager Dorte Riis har anlagt mod ham, startede Kevin Magnussen træningen til Belgiens Grand Prix i Spa-Francorchamps.

Han fokuserer på det sportslige, og vil ikke tale om dommen.

»Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om den – det hele er lidt forvirrende. Jeg føler ikke, at jeg hverken har vundet eller tabt. Jeg kan ikke rigtig forklare det – jeg føler egentlig ikke, at der er nogen vinder,« er alt hvad han vil sige.

Sportsligt sluttede han dagen på 14.-pladsen, 2,7 sekunder efter dagens hurtigste tid sat af Kimi Raikkonen (Ferrari) og næsten 3/10 sekunder efter teamkammerat Romain Grosjean på 12.-pladsen.

Foto: EMMANUEL DUNAND
Vis mere

»Bilen har været svær at køre. Den overstyrer – bagenden er ustabil, og det er ikke lige det, man har brug for på denne bane. Men jeg tror meget på, vi kan forbedre os til lørdag. Vi har nogle nye dele på bilen, og vi skal lige have kikket nærmere på dem, og analyseret alting. Jeg er nogenlunde fortrøstningsfuld, men der ligger helt klart noget arbejde foran os,« forklarede Magnussen.

Han håber, at han lørdag kan komme med i Q3, hvor de 10 bedste startplaceringer afgøres.

»Jeg har ikke kikket nærmere på det, så det er svært at sige, om det er realistisk at komme i Q3. Jeg er sikker på, vi kan forbedre os, men jeg er spændt på, om det er nok til at være med i toppen af midterfeltet. Vi var ganske langt efter Force India-bilerne i kvalifikations-trim, men da vi kørte løbs-simulation, var vi på niveau med dem. Det giver grund til optimisme: Når vi kan være tæt på dem med meget benzin i tankene, burde det også kunne lade sig gøre med lavt benzin-indhold,« fortsætter Magnussen.

Om sin 2019-sæson siger han:

»Jeg har været i kontakt med teamet i de seneste uge, og jeg tror, vi snart kan annoncere noget.«

Teamchef Guenther Steiner tilføjer:

»Vi vil gerne annoncere begge vores kørere samtidig – og jeg tror det sker i løbet af få uger.«