Kevin Magnussen var trods manglende fart tilfreds med to VM-point.
Kevin Magnussen var trods manglende fart tilfreds med to VM-point. Foto: Michael Stirnberg
Kevin Magnussen fik to VM-point med fra Canada. Men ikke så heller ikke mere, lød analysen fra den danske Formel 1-kører.

Kevin Magnussen leverede en lidt anonym indsats lige uden for top ti i Canadas Grand Prix søndag aften dansk tid. Men en ulykke på sidste omgang gav ham alligevel 9. pladsen og lidt VM-point med hjem.

- Der var ikke det store at gøre. Jeg fik ikke den bedste første omgang, hvor jeg mistede en placering. Vi havde ikke rigtig fart nok til at køre op og overhale folk, så jeg blev bare i den position, jeg nu havde og holdt øje med mine dæk og håbede på, at der skete noget til sidst, hvilket der jo gjorde, sagde han efter løbet til TV3+.

- Men ja, jeg fik to point ud af det. Det var det, jeg sagde inden løbet, at hvis jeg kom herfra med point, så skulle vi være tilfredse, fortsatte Kevin Magnussen.

Den danske McLaren-kører lå længe bag Toro Rossos Jean-Eric Vergne. Men det lykkedes ham aldrig at gå forbi franskmanden, selvom danskerens bil umiddelbart så stærkere ud.

- Jeg var hurtigere og havde seks omgange nyere dæk og hentede ham hurtigt. Men da jeg så kom op til ham, fik jeg en masse ændringer på rattet (nye indstillinger), og så kom jeg ud af rytmen og kunne ikke komme forbi. Der er ikke så meget at sige til det, vi fik to point, og det skal vi være glade for, sagde Kevin Magnussen.

Helt fremme i feltet brød Daniel Ricciardo Mercedes' ellers totale dominans, da han vandt løbet i sin Red Bull foran tyske Nico Rosberg. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.