Kevin Magnussen får en hård medfart af den internationale presse efter det brasilianske grand prix.
Kevin Magnussen får en hård medfart af den internationale presse efter det brasilianske grand prix.

Kevin Magnussen måtte som bekendt udgå allerede på første omgang i Brasiliens grand prix, og det afspejler sig også i bedømmelserne i den internationale presse.

Tyske Auto, Motor und Sport giver Kevin Magnussen karakteren 3 ud af 10 for danskerens indsats i Brasilien.

»Magnussens løb var forbi efter to sving. Han skubbede Vandoornes McLaren ind i Ricciardo og måtte selv udgå med skader på bilen, der ikke lige lod sig reparere. Og allerede i træningen manglede han fart,« skriver tyskerne, der dog har lidt ros til Kevin Magnussen.

»At han kom videre i kvalifikationen til Q2 var trods alt en succes, men her bemærkede man også, at Grosjean slog ham med tre tiendedele af et sekund.«

JAPAN FORMULA ONE GRAND PRIX

Britiske Sky Sports giver ikke en karakter til den 25-årige dansker, fordi han måtte udgå så tidligt i selve løbet. Men de har alligeel en bedømmelse af hans indsats:

»Hvis du blinkede med øjet, gik du sikkert glip af Kevin Magnussens grand prix. Danskeren ramte ind i Vandoorne lige før sving tre og så ikke, at Ricciardo var lige på den anden side. Det medførte voldsom kontakt og farvel til løbet for Kevin Magnussen.«

Hos f1.com opdeler man efter hvert grand prix kørerne i vindere og tabere. Her er Kevin Magnussen og Haas-mandskabet på tabernes hold.

Magnussen udgår på første omgang i Brasilien

»Det var ingen god eftermiddag for Haas. Først kørte Kevin Magnussen og Stoffel Vandoorne ind i hinanden. Juryen vurderede bagefter, at ingen af kørerne skulle straffes for sammenstødet, men det betød et hurtigt farvvel til Kevin Magnussens mulighed for at fuldføre løbet,« som f1.com skriver.

»Kort efter skubbede Romain Grosjean sin kandsmand Esteban Ocon ud af løbet, og den ti sekunders straf, han fik, valgte holdet at vente med at fortælle ham. Men han blev ikke særligt glad, da han fik beskeden. Den eneste trøst for Haas var den mystiske stærke præstation af Grosjean i den sidste del af løbet.,« hedder det videre.

»Bilen kørte utrolig godt på det sidste stykke med supersoft-dæk',« citerer f1.com franskmanden for at udtale.

Magnussen udgår på første omgang i Brasilien

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.