Den danske racerkører Nicklas Nielsen har skrevet under på en spændende kontrakt med den tyske Formel 1-stjerne Ralf Schumacher, der er lillebror til legendariske Michael Schumacher.

19-årige Nicklas Nielsen har længe været anerkendt som et af Danmarks største racertalenter. Og nu ser han ud til at have landet en rigtig spændende aftale.

Således fortæller Nicklas Nielsen til BT, at han skrevet under på en kontrakt med det tyske Formel 4-team US Racing, der har den tidligere Formel 1-stjerne Ralf Schumacher som teamchef.

»Ralf Schumacher har det her team sammen med Gerhard Ungar, der hedder US Racing, som jeg skal køre hos i år. De tager mig under deres vinger og lærer mig op som racerkører,« siger Nicklas Nielsen.

Danskeren var egentlig på ungdomskontrakt hos Audi, men den tyske bilgigant skruer ned for motorsportsengagementet, og det har fået Nicklas Nielsen til at søge over til Formel-biler i denne sæson.

»Desværre blev det ikke til noget med Audi, men jeg går Formel-vejen i stedet, hvor jeg så skal køre Formel 4 i Tyskland. Audi var egentlig min målsætning, men så kom der en mulighed hos Ralf Schumacher. Det er perfekt,« forklarer Nicklas Nielsen, hvis manager er den tidligere danske motorsportsstjerne Kris Nissen.

Nicklas Nielsen er tidligere europamester i gokart og var en overgang på ønskelisten hos Formel 1-teamet Williams.

Nu er det så Ralf Schumacher, der får glæder af den lynhurtige dansker. Og det glæder den tyske teamboss.

»Jeg kender allerede fra Nicklas gokart. Her var han et enestående talent, og han er især kendt for sin fart og intelligente kørestil. Han er virkelig hurtig og vigtigst af alt ekstremt fokuseret i sin tilgang til at udvikle sig som racerkører og i forhold til at vinde,« siger Ralf Schumacher til US Racings egen hjemmeside.

Andre læser også