Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: Grand Prix Photo

Lars Seier Christensen præsenterer sidst i februar et endnu hemmeligt cykel-projekt sammen med Bjarne Riis – men den tidligere Saxo Bank-boss er stadig også involveret i Formel 1.

Her har en sponsorat for franske Romain Grosjean, der pudsigt nok netop har forladt det Lotus-hold, hvor Kevin Magnussen nu ser ud til at træde ind – nu ejet af Renault, der har opkøbt teamet.

»Jeg er selv en af Romain Grosjeans personlige sponsorer. Jeg tror, at han en dag i den rigtige bil kan blive verdensmester. Det kan Kevin Magnussen også,« siger Lars Seier Christensen ifølge DR Sporten.

Lars Seier Christensen.

At Kevin Magnussen onsdag sandsynligvis igen bliver Formel 1-kører glæder Lars Seier Christensen sig dog stort over.

»Det er glædeligt, og Kevin fortjener det. Han er en fremragende kører, der har arbejdet hårdt for det. Det er også en super ting for alle de danske Formel 1-fans, hvis det lykkes. Det er alle tiders, hvis den virkelig er hjemme,« siger Lars Seier Christensen.

Kevin Magnussen ser kun ud til at få ét år ude i kulden, efter den grimme skilsmisse fra McLaren i løbet af efteråret 2015. Lars Seier Christensen mener, at det vidner om stor styrke hos den 23-årige danske racerkører.

»Det er en svær opgave at komme tilbage i Formel 1 i gen, efter at man har været der. Det kan kun være et udtryk for, at han virkelig har villet det og at han og holdet omkring ham har arbejdet hårdt for det. Man kan ikke sige andet end tillykke med det og så håber vi, at det bliver en bragende succes denne gang. Det synes jeg, at Kevin fortjener,« siger Lars Seier Christensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.