Kevin Magnussen er her på den røde løber sammen med kæresten, Louise, til Dansk Motorsport Award 2016 torsdag aften i Herning.
Kevin Magnussen er her på den røde løber sammen med kæresten, Louise, til Dansk Motorsport Award 2016 torsdag aften i Herning. Foto: Henning Bagger

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og dét skal da fejres. Efter præsentationen og den nye kontrakt skålede han sammen med resten af sine nye venner hos franske Renault.

Det var et historisk pressemøde onsdag i Paris. Danske Kevin Magnussen er tilbage på den fornemmeste racerscene. Fremover skal han agere racermand for Renault, og en sådan fremtid kan man kun fejre på én måde.

»Der var et cocktailparty i Paris i går aftes, som jeg var med til. Hele teamet, partnerne og sponsorerne var med, og det var rigtig hyggeligt. Men det blev ikke sent,« sagde Kevin Magnussen til BT kort efter sin ankomst til torsdag aftens store show, Dansk Motorsport Award 2016, i Messecenter Herning.

AUTO-F1-RENAULT

»Det seneste døgn har været hektisk og travlt, men det har også været rigtig fedt. Det har været rart at få afsluttet forløbet om at komme tilbage til et Formel 1-sæde. Nu kan jeg se frem og glæde mig til sæsonen.«

Kevin Magnussen landede klokken 17 med privatjet fra Paris, og han satte kursen direkte mod Herning og den røde løber. Men det er sidste friaften, for fredag er det tilbage til det seriøse.

»Jeg flyver tilbage til England, og så skal jeg ellers allerede i gang med at lave mit sæde i bilen. Jeg skal tilpasse pedaler, rattet og en masse andre ting, og det ser jeg rigtig meget frem til,« forklarede den 23-årige racerkører kort inden starten på award-showet.

holchmagnussen111

Den engelske Formel 1-kører Jolyon Palmer skal sammen med Kevin Magnussen agere ’skarprettere’ for franske Renault, når sæsonen beynder til marts. Men hvem er den person, som også skal køre i en sort-gul bil?

»Jeg kender ikke Palmer særligt godt. Vi har stødt ind i hinanden og kørt nogle tests mod hinanden tilbage i tiden, men vi har aldrig kørt race mod hinanden,« sagde Kevin Magnussen.

AUTO-F1-RENAULTfgzdfgzd

De seneste dage – eller rettere flere uger – har Kevin Magnussen været det helt store samtaleemne i medierne og i den danske befolkning. Og undervejs – og bestemt også efter – har støtten til det danske Formel 1-håb været stor.

»Støtten har været enorm – især på sociale medier Twitter og Instagram. Folk har skrevet nogle utroligt søde beskeder, og det varmer helt vildt. Det er fedt at se, hvor meget opbakning der er,« fortalte Kevin Magnussen, inden han sammen med sin kæreste, Louise, gik videre ind i salen og de over 1.000 ventende galla-gæster.

sadfasdfsdafa

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.