Foto: DIEGO AZUBEL

Kevin Magnussens mulighed for et Formel 1-sæde kan angiveligt blive afgjort i disse dage på et møde mellem Renault og konkurrenten Pastor Maldonados storsponsor i Venezuela.

Den danske racerkører Kevin Magnussen er lige nu i spil til at gøre et ret overraskende comeback i Formel 1. Det er de seneste dage kommet frem, at Renault går med overvejelser om at hente danskeren ind som erstatning for teamets nuværende kører Pastor Maldonado allerede i denne sæson.

Den mulige manøvre skulle bunde i, at Maldonados storsponsor, Venezuelas statsejede olie- og gas-selskab PDVSA, ikke har betalt den seneste rate millioner til Renault. Og det har i stedet fået franskmændene til at se Kevin Magnussens vej, hvis ikke man finder en løsning med Maldonados pengemænd.

Og en beslutning om Maldonados - og dermed Kevin Magnussens fremtid - kan måske være lige oppe over.

GERMANY FORMULA ONE GRAND PRIX

For ifølge altid troværdige Autosport samt netsiden Motorsport.com er personer fra Renaults ledelse i øjeblikket i Venezuela for at mødes med netop PDVSA. Her skal de sammen afgøre, om selskabet skal fortsætte som sponsor, eller om de ryger ud sammen med Pastor Maldonado.

Autosport skriver også, at Renault på grund af bilens nye design nu også overvejer at genforhandle det eksisterende sponsorat med PDVSA, som oprindeligt blev indgået med teamets forhenværende ejere fra Lotus.

sdffs

Oplysningerne om mødet mellem Renualt og Pastor Maldonados eneste livline er ikke officielt bekræftet, men det stemmer godt overens med de seneste dages skriverier om Kevin Magnussens to dages ophold på Renaults fabrik i Enstone, England, i sidste uge.

Her var danskeren ifølge BTs oplysninger sammen med sin tidligere storsponsor, Anders Holch Povlsen fra Bestseller, på fabrikken for at drøfte en fremtid som Renault-kører allerede i denne sæson.

GERMANY FORMULA ONE GRAND PRIX

Hvis Maldonado, PDVSA og Renault ikke finder en løsning, ligner det et comeback til Magnussen. Renault ventes at offentliggøre teamets bil og kørere 3. februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.