Alt tyder på, at McLaren langt om længe har truffet et valg omkring, hvilke kørere som skal repræsentere teamet i Formel 1 i næste sæson. Og desværre for Kevin Magnussen tyder alt på, at valget er faldet på engelske Jenson Button.

Magnussen var ellers længe favorit til at tage sædet ved siden af nyerhvervelsen Fernando Alonso. Flere eksperter mente, at Magnussens unge alder samt lave løn i forhold til Button spillede ind i McLarens overvejelser, men i følge BBC har Button sagt ja til at gå 50 procent ned i løn for at få pladsen ved siden af Fernando Alonso.

Og hvis man kigger på tallene over sæsonen, så vil Button formentlig også hævde, at forlængelsen er helt i orden.
For selvom Kevin Magnussen har været bedst placeret i kvalifikationsløbene i 10 ud af 19 tilfælde - altså en mere en Button, så har briten et overtag på stort set alt andet.

14 gange har Button været bedst placeret i løbene, mens Magnussen blot har været bedre en Button i tre løb.
Magnussen bedste placering er som 2'er i hans første løb i Australien, mens Button bedste placering i sidste sæson var en tredjeplads. Men samlet set har Button flere top 5-placeringer. Syv af slagsen er det blevet til for den tidligere verdensmester, mens danskeren blot har opnået en top 5 placering to gange.

Det skal dog retfærdigvis tilføjes, at Kevin Magnussens præstation i debut-sæsonen er den bedste af en Formel 1-debutant i de sidste fem år.