VILD PRIS: Rasmus Seebach har købt kæmpe palæ i Hellerup

“2019” kan muligvis blive titlen på landsstjernen Rasmus Seebachs næste single - og bliver det aktuelt, kommer lyrikken nok til at handle ikke så lidt om boligmarkedet.

I år har stjernen - der blandt andet har storhittet med sange som “Engel”, “Lidt i fem” og “2017” - nemlig både solgt sin villa på Frederiksberg - og nu også købt en enorm palævilla i Hellerup.

Tinglysningen af ejendommen er netop gået igennem, og af den fremgår det, at Seebach har givet 39,75 millioner kroner for sin nye ejendom.

Det skriver Boliga.dk.

Senest er huset solgt for 19 millioner kroner, det var i 2017 - og den gang var der tale om et håndværkertilbud, der blev solgt på bare 42 dage.

Attraktivt område

Villaen tæller 392 kvadratmeter og ligger ganske tæt på Hellerup Kirke, Strandvejen og det eksklusive havneområde, hvor årtiets største hushandel sidste år gik igennem, da en villa skiftede ejere efter en handel til 70,5 millioner kroner.

Indendøre tæller huset - i sin oprindelige form - en hall, flere store soveværelser, balkoner - og hele paletten af stuer; pejse-, opholds- og spisestue. Det oplyser Boliga.dk. Det vides dog ikke, hvad der præcis er blevet ændret ved huset siden sidste handel, da huset ikke har været udbudt offentligt til salg.

Hellerup er blandt landets dyreste husområder, sidste år gik en gennemsnitlig kvadratmeter i postdistriktet for 50.550 kroner, hvilket gjorde 2900 til landets sjettedyreste postnummer.

På bankbogen kommer Seebach og kæresten Julie Teglhus da også med en sjat fra salget af parrets tidligere hjem på Frederiksberg.

Den 234 kvadratmeter store villa blev nemlig solgt for 16.975.000 kroner. Hvilket er 8.775.000 kroner mere, end Rasmus Seebach gav for villaen, da han stod som køber i 2013.

Se Danmarks dyreste huse her