Den administrerende direktør og serieiværksætter Martin Thorborg mærker i dag konsekvenserne af, at han mandag udtalte, at han er imod den nye top-topskat, og at han vil sætte sin økonomi sammen, så han undgår at betale den. 

Eller rettere: Martin Thorborgs hustru Jannie Buch Thorborg mærker konsekvenserne. 

På det sociale medie X har Martin Thorborg delt et opslag med et eksempel på, at et af hans hustrus hoteller har fået en dårlig anmeldelse, og at anmelderen begrunder med Martin Thorborgs udtalelser. 

»Det er ikke gratis at deltage i den offentlige debat, lige nu betyder det flere dårlig anmeldelser til min kones hoteller,« skriver Martin Thorborg på X. 

Serieiværksætteren Martin Thorborg har udtalt sig meget kritisk om top-topskat.
Serieiværksætteren Martin Thorborg har udtalt sig meget kritisk om top-topskat. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

Martin og Jannie Buch Thorborg har sammen haft et tv-program med titlen 'Buch og Thorborg' om deres erhvervseventyr.

Tidligere i år fortalte Martin Thorborg dog til B.T., at det frem over er Jannie Buch Thorborg, der alene skal stå for erhvervseventyret, der handler om at drive hoteller på Bornholm. 

Og nu er hotellerne altså ramt af dårlige anmeldelser. 

B.T. har fået den her kommentar fra Martin Thorborg om sit opslag på X: 

»Der er ikke så meget mere ved det, end at hun har fået et par dårlige anmeldelser på hotellet, der nævner de artikler jeg deltager i,« siger han.

Martin Thorborg fortsætter: 

»Det synes jeg selvfølgelig er ret uretfærdigt, da det intet har med hende at gøre, eller hotellerne for den sags skyld. Men vi har kontaktet Google, og de er nu fjernet.«