Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Når det gode sommervejr svigter, trækker danskerne indendørs for at forlyste sig med blandt andet sexlegetøj.

Den århusianske sexshop Wink Wink, der fra Nørrebrogade sælger sexlegetøj på nettet, oplever gyldne tider. Det halvkedelige sommervejr betyder åbenbart, at danskerne trækker indendøre for at fornøje og forlyste sig. Salget af sexlegetøj i juni var 17 procent større end samme måned sidste år.

Læs også:

»Sidste år havde vi et fald i sommer-omsætningen, fordi rigtig mange danskere var mere ude at boltre sig. Sommermånederne er normalt lavsæson indenfor branchen med sexlegetøj. Men vi har aldrig haft mere travlt i juli måned og vi har været nødt til at udskyde sommerferien. Vi tror, det er det dårlige vejr, som betyder at danskerne er mere indenfor - og det udløser et øget salg af sexlegetøj,« siger indehaver Kristoffer Hjerrild.

På winkwink.dk steg omsætningen helt præcis med 17 procent i juni - og juli ser ud til at følge trop.

Læs også:

Singler var tidligere de store købere af sexlegetøj, fortæller Kristoffer Hjerrild.

»Det ændrede sig i 2015. Flere par kom på banen. Det skyldtes især filmatiseringen af bestselleren »Fifty Shades Of Grey«. Især har det været mere populært i juni og juli måned, hvor man har oplevet at danske par har måtte søge anden inspiration nu hvor vejret er udeblevet. Hit-filmen har både skabt en stigning i salget af par sexlegetøj og bondage produkter, som er blevet et hit for flere og flere par,« fortæller Krostoffer Hjerrild.